Brud ført til alteret af 15 mænd - vent indtil du hører grunden, og det løber koldt ned ad ryggen

04/09/2023 19:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Folk taber kæben, når de hører den chokerende årsag.

Mest læste i dag

28-årige Ivy Jurgensen, der tidligere har oplevet svære oplevelser i sin barndom, valgte at ære de mænd, der konstant har støttet hende gennem årene, ved at invitere dem til at følge hende til alteret på hendes bryllupsdag.

Blandt de 15 mænd, der spillede en afgørende rolle i Ivy Jurgensens liv, inkluderede hendes biologiske bror, onkel, svoger, familiemedlemmer, en tidligere gymnastiklærer og en skolebetjent.

Ivy Jurgensens far blev for ti år siden dømt for børnemishandling og voldtægt og sidder nu i fængsel. I stedet var det skolebetjenten, som Ivy søgte trøst og rådgivning hos som teenager, der blev en central skikkelse i hendes liv. Han bistod hende med at finde retfærdighed og inspirerede hende til at forfølge en karriere som skolebetjent.

På hendes bryllupsdag ønskede Ivy at udtrykke sin taknemmelighed. Hun ønskede ikke kun at dele sin kærlighed, men også at sende et kraftfuldt budskab om styrke, håb og overlevelse.

Ivy understregede, at traumer ikke skal definere en person, og at det er muligt at overvinde dem. Hun sagde: "Mit traume definerer mig ikke. Det har formet mig."

Den rørende video fra brylluppet er blevet delt bredt på sociale medier og har til hensigt at inspirere andre til at finde deres stemme og søge den hjælp, de fortjener.

Videoen kan ses herunder.