Bil parkeret på den hvide linje: Er denne hævn over stregen?

22/08/2023 20:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nogen mener det var en umoden handling - andre at det var hysterisk morsomt.

Mest læste i dag

Når du ankommer til parkering, ønsker du at udvise hensyn overfor andre, således at deres parkeringsoplevelse bliver lige så god som din egen. Du justerer positionen af din bil, så den passer indenfor de hvide linjer, tilpasser dine spejle for aerodynamik og sikrer, at du kan åbne din dør uden at skade nabobilens overflade. Selvom det kan virke udfordrende, bliver det en rutine med tiden.

Dette er fremhævet i en artikel fra Mirror.

Dog opstod der en situation, hvor en kvinde blev vred på en parkeringsplads med "relativt trang plads". Hun beskrev scenariet uden at afsløre de involverede personers identiteter og spurgte medlemmerne af Mumsnet om deres mening om, hvem der var "idioten" i situationen.

Selve parkeringspladsen var lille, og pladsen var trang. En bil rørte let ved, men ikke over, den hvide linje. Ejeren af den bil, der var parkeret ved siden af, valgte at skubbe sine vinduesviskere frem og klappe sidespejlene ind. Spørgsmålet var nu, hvem der var den uansvarlige part - personen der havde parkeret på eller tæt ved den hvide linje, eller personen der manipulerede med en anden bils udvendige?

En umoden handling

Kvinden, der indledte diskussionen, var en af de involverede parter på parkeringspladsen, men hun undlod at afsløre hvilken af de to parter, hun var. Dette gav medlemmerne på Mumsnet mulighed for at tage stilling til, hvem der kunne have begået fejl.

"Nok viskerne... Absolut umodent svar!" lød en kommentar.

En anden person var uenig og bemærkede: "Personen, der ikke formåede at parkere korrekt på en trang plads."

"At klappe sidespejlene ind er fornuftigt, hvis pladsen er trang. Dog virker det barnligt med viskerne," tilføjede en deltager.

Helt vildt morsomt

En deltager delte: "Jeg synes ikke, det er urimeligt at klappe sidespejlene ind på en anden bil, hvis det er nødvendigt for at undgå skader. Især hvis det er den sidste ledige plads på parkeringspladsen."

"Jeg finder det virkelig morsomt, at nogen kunne blive så irriteret over en andens parkering, at de ville reagere med vilje og manipulere med viskerne. Jeg ville føle medlidenhed med dem; forestil dig at skulle leve med sådan en grad af vrede! Jeg synes, dem der perfektionistisk stræber efter fejlfri parkering og reagerer voldsomt, er ret underholdende," påpegede en person.

En anden deltager sagde: "Jeg har tidligere klappet sidespejlene ind på biler, når de er parkeret for tæt på. Jeg er sikker på, at ejerne hellere ville have dem klappet ind end at risikere ridser. Dog ville jeg aldrig gøre noget ved viskerne!"