Amanda kritiserer ældre ægtepar i tog: Vær ikke som disse mennesker

07/01/2024 05:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
Amanda blev mødt af en ubehagelig overraskelse, da hun tog toget med sine tre børn.

Mest læste i dag

Hvis man ønsker at sikre sig en siddeplads under togrejsen, er det en fornuftig idé at bestille pladsbilletter. Selvom det ikke altid viser sig at være nødvendigt, er det klogt at være på den sikre side.

Desværre vælger ikke alle at respektere, at sæder kan være reserverede. Der er også uenighed om, hvorvidt ældre eller svage bør have tilladelse til at benytte reserverede pladser.

Et ældre ægtepar traf netop denne beslutning. Selv uden reserverede pladser i toget valgte de alligevel at indtage sæder, der var bestilt af Amanda Mancino-Williams.

Ifølge Daily Star udviklede der sig en diskussion mellem ægteparret og Amanda, der rejste med sine tre børn. Hun havde reserveret sæder til sig selv og børnene, men det ældre ægtepar mente ikke, at reservationerne 'betydede noget'. Derfor nægtede de at flytte sig.

Amanda delte hendes oplevelse på det sociale medie X, hvor hun afslørede, at hun rejste med et CrossCountry-tog fra Cheltenham til Nottingham.

"Hvis en mor med tre børn og tasker har fire reserverede pladser til en lang togrejse, og du sidder på deres pladser i en fuld vogn, så lad være med at fortælle dem, at deres billetter ikke betyder noget i et arrogant toneleje, for derefter at sige, at du ikke flytter dig og nægter at få øjenkontakt. Vær ikke som disse mennesker," skrev hun på X.

Hun blev også interviewet af The Sun, hvor hun fastholdt, at en reservation har betydning. Hvis det ikke var tilfældet, ville det være meningsløst at tilbyde dem i første omgang.

Foto: X

Desuden forklarede hun, at hun ville have givet dem pladserne, hvis de havde haft en reel grund til at besætte dem. Ingen af dem var dog syge eller svage, så de havde ikke brug for dem.

"Hendes øjeblikkelige afvisning af mig og børnene, fortalte mig alt, hvad jeg havde brug for at vide om hende. Jeg følte ikke, det var mit ansvar at indvillige i den slags opførsel. Jeg var chokeret og træt," sagde hun og fortsatte:

"Enhver mor, der rejser med tasker og børn, ved, hvordan dine tanker er tusind steder, så ting som reserverede pladser er noget, du regner med. Det gør din rejse overskuelig. Jeg havde reserveret et bord, så børnene kunne lave deres lektier."

På det sociale medie har mange støttet Amanda. Flere har skrevet, at hun simpelthen skulle have sat sig på pladserne, hvis de ikke ville flytte sig.

"Du skulle bare have sat dig på dem. Hvis de ikke flytter sig fra din plads, er det deres eget problem," skrev en bruger.

"Det burde på ingen måde tolereres. Du tog dig tid til at reservere de pladser. De har intet at gøre på dine pladser. Fint af dirigenten at hjælpe, men de burde have hjulpet og fjernet de to fra dine pladser," skrev en anden.

En talsmand for CrossCountry fortalte The Sun, at familien var blevet 'svigtet af andre, der ignorerer etiketterne'.