Aldi-kunde udsat for kritik efter shopping-trick: “Det er så dårlig stil”

25/07/2023 12:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Det er ikke alle, der var vilde med det trick.

Mest læste i dag

En oplevelse i Aldi for en kunde skabte stor opmærksomhed, da hun vidnede til et shopping-trick udført af en anden kunde. Ifølge The Mirror besluttede hun at henvende sig til personalet efter episoden.

På Facebook delte hun også sin Aldi-oplevelse, hvor hun stod bag en anden kunde, der skulle vælge en bakke æg. Hun bemærkede, at denne kunde tog sig tid til at udvælge den helt rigtige bakke. For at sikre, at æggene ikke var ødelagte, åbnede hun bakken. Selvom alle æggene var i god stand, begyndte kunden alligevel at ombytte dem.

"Jeg bemærkede, at hun byttede æggene fra en kasse til en anden, men jeg var ikke sikker på, hvad hun lavede, før hun satte æggebakken med æggene fra fritgående høns tilbage i køledisken," skrev hun på Facebook. Det viste sig, at kunden havde byttet rundt på æggene, så hun havde nu en bakke med æg fra fritgående høns, men de var placeret i en bakke mærket 'æg fra burhøns', i sin indkøbskurv.

Kunden ønskede altså at få æggene fra fritgående høns, men uden at betale prisen for dem.

Det mest bekymrende var, at en anden intetanende kunde også kunne ende med at købe en bakke, hvor æggene var blevet byttet rundt. Personalet blev informeret om episoden i en Aldi-butik i Australien, men den snu kunde var forsvundet, inden de kunne gribe ind.

Dårlig stil

Historien fik mange Facebook-brugere til at reagere. En bruger kommenterede, at det var dårlig stil.

“Det er så dårlig stil og frustrerende, at folk ville gøre det. Jeg plejer altid at købe æg fra fritgående høns, som ikke er billige, så jeg ville ikke være glad!"

En anden var forbløffet over, at sådan noget kunne finde sted.

“Det ville aldrig falde mig ind, at nogen kunne gøre dette!"

Har du oplevet noget lignende i et supermarked i Danmark?