To piger hygger sig på trampolin i baghaven: Så begynder moderen at løbe panisk mod dem.

25/07/2023 11:59

|

Sebastian Ilsøth

Det var sekunder fra at gå galt. Foto: Rechelle Haighs/privat
En mor fik sig en rigtig ubehagelig overraskelse, da hendes døtre hoppede rundt på trampolinen i haven.

Mest læste i dag

26-årige Rechelle Haighs' to døtre var ude og hoppe på en trampolin i haven, da den lille familie fra Partington ved Manchester i England blev udsat for en skræmmende oplevelse.

Det var tidlig eftermiddag, og den lille familie nød hyggen i haven, hvor moderens to døtre legede vildt på trampolinen som de plejede. Men pludselig blev idyllen brudt, da en hvid varevogn stoppede foran pigerne, og en mand begyndte at tale til dem, hvilket fik den ældste datter til at slå alarm, rapporterer Unilad.

"Jeg sad i sofaen, da jeg hørte bremserne hvine udenfor huset. Dernæst hørte jeg ham råbe, at børnene skulle stige ind i varevognen, hvor han havde donuts. Min datter kom løbende i samme øjeblik og sagde: 'Mor, mor, han siger, vi skal ind i hans varevogn,' " fortæller Rechelle Haighs.

Den otteårige datter, Sadè, er siden blevet hyldet som en sand helt for at have advaret sin mor om manden i den hvide varevogn.

Foto: Rechelle Haighs/privat

I en overvågningsvideo, som moderen senere delte på Facebook, kan man tydeligt se, hvordan moderen kommer farende og griber den yngste datter, der kun er to år gammel.

Foto: Rechelle Haighs/privat

Efterfølgende gik moderen ud for at tale med manden og tage billeder af ham, men manden i varevognen nåede at stikke af, inden hun kunne fange et ordentligt billede af ham.

Videoen af hændelsen med børnene og den hvide varevogn blev delt på Facebook og spredte sig hurtigt som en løbeild.

Oplevelsen har skræmt den lille familie, og børnene tør ikke længere lege ude i haven, fortæller moderen.

"Jeg følte mig virkelig vred og bange, og følelserne væltede op i mig, for hvordan kunne sådan noget ske for os," siger Rechelle Haighs til Unilad og påpeger, hvor stolt hun er over, at datteren slog alarm med det samme:

"Jeg er simpelthen så stolt af hende. Jeg har lært hende, at man skal være opmærksom, når fremmede henvender sig. Hun er simpelthen min helt og min stjerne, og derfor er det så vigtigt, at forældre lærer deres børn at være opmærksomme," siger hun.