Ældre mand dør: Efterlader skøn overraskelse til 2-årig pige

18/11/2020 15:58

|

Lukas Jepsen

Foto: Owen Williams

Mest læste i dag

En ældre mand chokerede nabofamilien, da han efter sin død efterlod kæmpe gave til familiens 2-årige datter.

En familie blev i sandhed rørt, da de opdagede at deres nabo, en 86-årig mand, efter sin død havde efterladt julegaver til familiens toårige datter. Og ikke bare en julegave, men hele 14 havde manden efterladt sig.

Hvorfor lige 14? Fordi manden, Ken Watson, var blevet meget glad for den lille pige, og havde fortalt hende, at han ville blive 100 år gammel. Men da det gik op for ham at han ikke ville nå den ønskede alder, tog han en beslutning.

Pigen skulle have en julegave for hvert år, indtil han blev 100, og da det ikke skete, blev de 14 gaver givet på samme tidspunkt i stedet.

Leverede fars 14 gaver

Det var Ken Watsons datter, der kunne overraske naboparret, Owen og Caroline, med de mange gaver. Parret blev så rørte, at de besluttede sig for at dele historien på sociale medier.

” Vores ældre nabo døde for nylig. Hans datter dukkede op for et øjeblik siden med en stor plastiksæk. I sækken var alle julegaverne, han havde købt til vores datter. Han fortalte os altid, at han ville leve, indtil han var 100 år gammel, så disse gaver ville have ført ham op til vores lille piges 16. jul," – Skrev Owen på twitter.

Owen valgte ligeledes at spørge brugerne på det sociale medie, hvad de syntes forældreparret skulle gøre med gaverne. Åbne, for at se hvad det var, eller bare vælge en tilfældig gave hvert år. For som Owen skriver – ” Problemer er, at vi virkelig er nødt til at åbne dem nu. Ingen ønsker at give en 15-årig pige Duplo!,”

Twitter var dog ikke enig med Owen. Brugerne mente at familien skulle gøre det til en tradition at vælge en tilfældig gave, og at det ville være den bedste måde at ære Ken på.