79-årige Ida tæsket til ukendelighed: Forsøgte at stjæle el-scooter

05/03/2021 11:08

|

Redaktionen

Foto: NJC Media

Mest læste i dag

En 79-årig kvinde blev udsat for et groft overfald af to unge mænd, der forsøgte at stjæle hendes el-scooter, og kvinden var heldig at slippe med livet i behold.

79-årige Ida Brown fra Dunston i Storbritannien blev vækket tidligt en morgen, da hun kunne høre nogen ude foran sin hoveddør. Den ældre kvinde åbnede derfor døren, men det viste sig at være en dårlig ide.

Ude foran døren stod to unge mænd nemlig klar til at tage imod kvinden, og derefter behandle hende ganske forfærdeligt, i et overfald med et endnu ukendt motiv – Det skriver The Sun.

De to unge mænd hev 79-årige Ida ud af lejligheden, og trak hende derefter langs jorden, skubbede og trak hendes ansigt på tværs af en mur, hvilket efterlod Ida med kæmpe blodansamlinger i ansigtet og på store dele af kroppen.

På trods af det voldsomme overfald, lader den ældre dame sig ikke slå ud eller skræmme, på trods af de store skader hun er blevet påført flere steder på kroppen. Ida har endda for nyligt været igennem en hjerteoperation, og kæmper med blodkræft.

Hun bekymrer sig dog mere for om andre på hendes alder, måske vil blive ramt af de samme gerningsmænd.

"Det der bekymrer mig er, at ældre mennesker ikke er så stærke," - siger hun og fortsætter:

”Hvis de havde ramt andre, sådan som jeg blev ramt, tror jeg at de kunne slå folk ihjel,”

Ida selv, mener at de unge mænd var ude efter hendes el-scooter, som hun tror de ville videresælge, og politiet er selvfølgelig involveret i sagen, dog uden den store succes endnu.

"Det er et angreb på en sårbar pensionist i sit hjem, og vi er fast besluttede på at finde de ansvarlige,” – udtaler Alan Davison, fra Northumbria Police og fortsætter:

”El-scooteren tilhører tydeligvis en med skrøbeligheder, og jeg finder det frastødende, at nogen ville forsøge at tage den, fra en der har brug for den. At man så skubber en ældre kvinde mod en mur, og forsager så meget skade, som de har gjort, er ufatteligt. Jeg ved at hele lokalsamfundet er rasende,”