6-årig pige fundet død: 14-årig dreng anholdt

16/03/2021 10:03

|

Redaktionen

Foto: Privatfoto

Mest læste i dag

En bare 6 år gammel pige blev i fredags dræbt i et skovområde. Få timer efter blev en 14-årig dreng anholdt.

Der findes næppe steder i verden, hvor kriminalitet og vold ikke finder sted. Derfor skal der også en del til, før at krimi-historier fra mindre lokalsamfund spreder sig ud på verdens mediers forsider.

Dette synes dog at være præcis sådan en sag.

I løbet af de tidlige aftentimer i fredags, forsvandt en 6-årig pige fra sit hjem i byen New Carlisle i delstaten Indiana. Det tog selvfølgelig ikke lang tid før familien meldte den lille pige savnet, og eftersøgningen gik i gang mens solen gik.

Forældrene må have frygtet det værste, og måske tænkt at der nu vil gå mange hjerteskærende, nervepirrende timer eller dage, før det fik noget nyt i sagen. Sådan blev det dog ikke.

Bare to timer efter at pigen blev meldt savnet, kontaktede politiet familien med den værst tænkelige nyhed – det skriver The Sun.

Pigen var blev fundet i et nærtliggende skovområde, død.

Længe gik der ikke før politiet havde en mistænkt i deres varetægt, og den dybt tragiske og forfærdelige sag bliver hverken mindre tragisk eller forfærdelig af, at den 6-årige piges mistænkte morder, kun er 14 år gammel selv.

Sagen efterforskes nu stadig, og det er derfor sparsomt med informationer om gerningsmand, eller hvad der er sket i de skæbnesvangre to timer, efter at den 6-årige pige forsvandt.

Ikke overraskende er folk i lokalsamfundet chokerede, og flere har allerede forsøgt at hjælpe familien hvor de kan. Blandt andet en pengeindsamling til pigens begravelse blevet oprettet, og har i skrivende stund indsamlet over 150.000 kroner til det tragiske formål.