4-årig brokkede sig over mavesmerter: Scanninger efterlod forældrene i chok

05/02/2024 06:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En 4-årig dreng havde beklaget sig over mavesmerter i nogle dage, før hans forældre tog ham på hospitalet, den besked de fik, var ikke hvad de havde forventet.

Mest læste i dag

Drengen blev indlagt på hospitalet, efter at han i to dage havde klaget over mavesmerter. Forældrene forklarer, at han havde lidt under opkast og forstoppelse i løbet af disse to dage, før de besluttede at opsøge hospitalet.

Efter at have gennemgået en undersøgelse, stillede lægerne diagnosen akut blindtarmsbetændelse. Han gennemgik derefter en operation for at fjerne blindtarmen, men desværre fortsatte mavesmerterne.

Fem dage efter operationen udførte lægerne en ultralyd og opdagede overraskende et armbånd inde i drengens mave. Dette kom som en chok for forældrene, da de tidligere var blevet informeret om, at det drejede sig om blindtarmsbetændelse.

Den lille dreng blev straks underkastet en akut laparotomi for at fjerne genstanden, der viste sig at være et armbånd bestående af 18 sekskantede magnetiske perler. Armbåndet havde blokeret hans tarme og forårsaget fire små huller, som heldigvis kunne repareres af lægerne.

Efter vellykket behandling kom den lille dreng hurtigt sig og blev udskrevet med opfølgende aftaler for at sikre, at han var i god helbred efter den overraskende hændelse. Disse oplysninger blev senere dokumenteret i en lægejournal, som rapporteret af The Sun.