19-årige vinder 210 millioner euro i EuroMillions før den triste bekræftelse: "Jeg havde allerede brugt de penge"

04/04/2024 10:04

|

Nicolai Busekist

Da den unge kvindes talkombination blev trukket i EuroMillions, troede hun med rette, at hun havde vundet jackpotten. Det havde hun ikke.

Mest læste i dag

I fem uger havde Rachel Kennedy sat sin EuroMillions-konto op til at deltage i hver udtrækning med samme kombination. Ifølge det belgiske medie Sudinfo var der tale om følgende cifre: 6, 12, 22, 29 og 33 samt stjernerne 6 og 11.

For at gøre dette muligt, tillod den 19-årige britiske studerende, at EuroMillions automatisk kunne trække penge fra hendes konto for at betale for hver kupon.

Da stjernerne 6 og 11 ledsagede tallene 6, 12, 22, 29 og 33 under en udtrækning i februar 2021, troede Rachel med rette, at hun var blevet enormt rig. Især da jackpotten var på intet mindre end 180 millioner pund, hvilket svarer til næsten 1,6 milliarder kroner.

"Jeg ringede straks til min kæreste og min mor. De kunne ikke tro det," fortalte hun til det britiske medie The Sun.

Opmuntret af ordet 'vinder' i sin app, kontaktede hun selvsikkert lotteriet for at få bekræftet, at hun havde vundet.

"Jeg ringede til dem, fordi jeg troede, jeg havde vundet. Det var her, de fortalte mig, at jeg havde de rigtige numre... men at min billet ikke var blevet valideret, fordi jeg ikke havde penge på min konto," sagde hun.

Da den automatiske betaling ikke var sket, havde Rachel derfor ikke deltaget i den pågældende udtrækning, som ellers kunne have gjort hende til milliardær i danske kroner.

"Jeg havde allerede brugt de penge. Jeg forestillede mig huset og bilen, og jeg lod min fantasi få frit løb. På appen føltes det virkelig som om, vi havde vundet," sagde hendes kæreste, der forsikrede om, at parret 'aldrig igen vil bruge disse numre'.