En læge forklarer, hvordan man hurtigt kan tabe sig omkring maven med en 36-timers faste

09/04/2024 09:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Dr. Mindy Pelz har fortalt om en hurtig og intens metode til at reducere mavefedt.

Mest læste i dag

En læge har afsløret en 36-timers fastemetode, som siges at hjælpe med hurtigt at fjerne mavefedt. I en episode af Diary Of A CEO-podcasten talte ernæringsekspert og læge Dr. Mindy Pelz om, hvad folk kan gøre, hvis de kæmper med stædigt mavefedt.

Hun forklarer sin metode som en af de mest intense diæter - faste i 36 timer før man spiser igen i 12 timer.

"Faste for fedtforbrænding er nok min favorit for dem, der ønsker at tabe sig," siger hun, og tilføjer: "Ved 36 timer er det nok tid til, at blodsukkeret falder."

"Og pludselig tænker kroppen: 'Okay, blodsukkeret kommer ikke. Vi har været i denne fastetilstand, vi har udløst autophagi, vi har sænket inflammation, vi har givet dig ketoner, og vi prøver at finde mad, men den ekstra vægt tjener dig ikke'."

"Så den smider vægten, og det er den smukkeste måde at få en person til at bryde igennem enhver form for modstand ift. vægttab. Men vigtigst er det, hvor du taber det meste af vægten fra? Hvor vil alle gerne tabe sig?"

Vært Steven Barlett svarer: "Maven." Dr. Mindy Pelz svarer med: "Ja, jeg skulle nok have kaldt det 'mavefedtforbrænding'. Så det er det. Forskningen viste, at en 36-timers faste faktisk begyndte at løsne vægttabsmodstand, og det startede med vægt omkring maven."

I en separat video på sin egen YouTube-kanal forklarede eksperten, at hvad forskerne fandt til sidst - efter at deltagerne fastede i 36 timer efterfulgt af 12 timers spisning over en 30 dages periode - var, at det primære sted, folk tabte sig fra, var maven.

"Det er virkelig op til dig, hvor ofte du gør det. Jeg har set folk i vores akademi gøre det en gang om ugen og virkelig ændre omkredsen af deres talje," siger hun.

Hun siger også, at hun har set folk gøre det en gang om måneden og en gang om året, og tilføjer, at det er op til dig, hvor aggressiv du ønsker at være med det.

"Jeg er altid fan af, at folk er fornuftige med dette. Jeg ved, vi har nogle stræbere derude, og I vil faste 36 timer hele tiden, men jeg vil opfordre jer til, at en gang om ugen er nok godt," lyder det.

Hun siger også, at en gang om måneden er passende, og opfordrer seerne til altid at være sikre.

I denne periode siger Dr. Mindy Pelz, at man skal indtage nul kalorier er tilladt, hvorfor man kun kan drikke smagsat vand, kaffe og te. Hun hævder, at metoden kan tilbyde betydelige fordele, herunder:

  • Forbedret levealder

  • Bedre hjertesundhed

  • Øget fedtforbrænding

  • Mere mindfulness