Mange danskere ved det ikke: Så mange tatoveringer har kronprins Frederik

16/09/2023 15:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kronprins Frederik har flere tatoveringer på kroppen.

Mest læste i dag

Kong Frederik d. 9, bedst kendt som kronprins Frederiks morfar, havde en forkærlighed for tatoveringer og pralede af adskillige, nogle endog mere omfangsrige kunstværker, der prydede hans krop. Disse tatoveringer spændte over områder på hans arme og bryst, inklusive et iøjnefaldende motiv af en stor drage udført i en stil, der mindede om den japanske æstetik.

Selvom kronprins Frederik ikke har en lignende fascination for tatoveringer, bærer han stadig to af dem. Den ene sidder på hans højre læg og skildrer en haj som motiv, mens den anden smykker hans højre skulder med et nordisk inspireret design. Denne information blev rapporteret af BILLED-BLADET.

Enormt få arbejdsdage

Når man ser nærmere på kronprinsens royale kalender, er det ganske opsigtsvækkende, hvor få arbejdsdage han har. Mens en gennemsnitlig lønmodtager arbejder omkring 220 dage om året, kan den 54-årige kronprins Frederik ikke prale af at komme i nærheden af dette antal. Ifølge undersøgelsen af hans kalender blev der kun registreret sølle 70 arbejdsdage i 2022.

Man kan også få indblik i nogle af kronprins Frederiks arbejdsopgaver. For eksempel inkluderede en af hans arbejdsdage i maj at træde frem foran pressen i forbindelse med prinsesse Isabellas konfirmation. Denne arbejdsdag var dog af ganske kort varighed, da resten af dagen var "privat."

Som kompensation for denne indsats blev kronprinsen dog tildelt en hel arbejdsmåned i december, hvor han ikke havde nogen officielle opgaver at varetage.