Harry og Meghan står over for store problemer: Forlader deres elskede hjem

11/08/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Flere kilder fortæller, at parret har økonomiske problemer og derfor kigger efter en mindre bolig.

Mest læste i dag

Ifølge angivelige rapporter er det tidligere kongelige par, Prins Harry og Meghan Markle, tilsyneladende i overvejelse af at forlade deres overdådige bolig i Montecito, Californien, med planer om at skifte til et mere beskedent hjem i Malibu.

Denne beslutning synes angiveligt at være et resultat af udfordringer med parrets økonomi.

Flere unavngivne kilder i både amerikansk og britisk medie har erklæret, at den 38-årige Harry og den 41-årige Meghan er dybt interesserede i en residens nær Malibus solrige kyster. En unavngiven kilde citeret i den britiske avis Express har udtalt, at parret ønsker at være tættere på Los Angeles og deres forretningsforbindelser.

"Harry og Meghan overvejer deres muligheder for boligændring, og Malibu har vist sig særligt fascinerende," beretter kilden og fortsætter: "De har i det skjulte besøgt området et par gange og har undersøgt de tilgængelige muligheder."

Meghan Markle, der tidligere har haft en karriere i Hollywood, skulle angiveligt være overbevist om, at hendes fremtidige arbejde vil være centreret omkring dette område, som rapporteret af New York Post. Derudover skulle både Harry og Meghan være tiltrukket af udsigten til at have andre berømtheder som naboer.

Siden 2020 har parret haft deres nuværende bolig, en stor herregård med ni soveværelser. Denne beslutning kom efter den tumult, der fulgte deres afskedigelse fra den britiske kongefamilie, kendt som Megxit.

Tidligere har der været meldinger om, at Harry og Meghan kæmper med udfordringer i deres ægteskab, herunder bekymringer omkring økonomi. På baggrund af dette spekuleres der i USA i, om den planlagte flytning måske er et skridt i retning af økonomisk besparelse.

Repræsentanter for Harry og Meghan har valgt ikke at kommentere på disse påstande.