Ville spritte af: Endte med forbrænding på 20 procent af kroppen

18/01/2021 14:28

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 67-årig mand fra Nykøbing Mors lærte på den hårde måde, at cigaretter og håndsprit er en meget dårlig kombination.

Vi har efterhånden blevet vant til at spritte af, og gør det mange gange i løbet af hverdagen. Men man kan tilsyneladende spritte lidt for meget af, hvert fald hvis man ikke lige tænker sig om mens man gør det. Det måtte en 67-årig mand fra Nykøbing Mors sande, da han tog sig en cigaret mens han sprittede af.

Hans ide var ellers god nok. Manden ville spritte sit tøj af, og ifølge politirapporten benyttede han håndsprit til dette. Det eneste problem var bare at rygetrangen tilsyneladende pressede sig på, og da manden så tændte en cigaret… Ja man kan jo næsten se det for sig.

Der gik ild i tøjet, og som resultat blev manden forbrændt på både ryg og lår – Det skriver Nordjyske.dk.

Ifølge mediet var der dog heldigvis andre til stede i lejligheden hvor episoden udspillede sig, der kunne hjælpe manden med at få slukket ilden. Dog ikke tids nok til at han ikke kom til skade. Han blev kørt på sygehuset med førstegradsforbrændinger på godt 20% af kroppen.  

Ifølge politikommissær Jørgen Jensen fra Lokalpolitiet i Thisted, skulle manden være uden for livsfare.

Ikke desto mindre, skulle man være i tvivl, håndsprit er ganske let antændeligt, og passer derfor ud fra sikkerhedsmæssige forhold rigtig dårligt sammen med ild.