Troede han vandt gigantisk jackpot: Så nægtede lotteriet at udbetale pengene

23/06/2023 06:52

|

Redaktionen

Foto: Pexels
Han havde købt et skrabelod til 200 kr. fra en lokal tankstation.

Mest læste i dag

Uheld i held

John Wines fra New Mexico, USA, var overbevist om, at han havde vundet kæmpestort. Men så fik han at vide, at hans enorme præmie i virkeligheden "slet ikke eksisterede."

Wines købte et skrabelod til 200 kr. fra en lokal tankstation, og da han skrabede sølvet af, blev han ekstatisk. Hans lod syntes at vise to præmier på 2,5 millioner kr. og en belønning på 600 kr. og endnu en på 500 kr. Han var sikker på, at han havde vundet.

Det skriver Fox News. 

Men da den pensionerede aircondition-tekniker gik hen til kassereren for at få den scannet, blev han endnu mere forbløffet, da han fik at vide, at den ikke var en vinder. Wines fortalte Fox News: "Hun scannede den i maskinen og fortalte mig, at den ikke var en vinder. Jeg kunne ikke tro det."

Fast besluttet på at få sin gevinst, gik han til firmaet bag skrabelodderne, men de sagde det samme. Tilsyneladende var kortet defekt, da serienummeret ikke var ægte.

Gik videre med det

John kontaktede lotterifirmaet, som sagde: "Vi fandt en fejl i den særlige pakke af lodder, og det er blevet rapporteret til vores trykkeri. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Jeg har gennemført en rekonstruktion af dit lod, og det var ikke en vinder."

Wines' advokat på det tidspunkt, Sam Bregman, var overbevist om, at lodderet var en vinder, men embedsmændene hævdede, at der var flere trykfejl på lodderet.

Han fortalte ABC News: "Vi mener, at loven er meget klar, og at spillet handler om at matche numre. Han matchede disse numre. De er nødt til at betale, ellers er de i virkeligheden snydere."

Advokaten understregede, hvor vigtigt det er, at denne slags problemer ikke sker igen: "Du bliver så høj, når du tror, ​​du vinder så mange penge, og så bliver du selvfølgelig så nedtrykt, når du finder ud af, at lotteriet ikke holder, hvad de har lovet."

Senere gik Wines i retten med det, og som "trøst" blev han tilbudt tilbudt 1000 kr. i skrabelodder af firmaet.