Tre nye lottomillionærer: Kuponerne er købt her

28/06/2023 20:41

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Der er god grund til at smile for de tre heldige danskere, der efter weekenden kan se frem til at millionerne fra Danske Spil tikker ind på bankkontoen.

Mest læste i dag

Efter mange uger uden en førstepræmievinder nåede Eurojackpot i fredags sin makspulje på 750 millioner kroner, og de mange millioner fandt en ejermand. 

Vinderen af det svimlende beløb er fra Tyskland, og selvom vi havde håbet på en dansk vinder, er der dog andre ting at glæde sig over, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Der var nemlig flere vindere af 3. præmiepuljen, og her er en af vinderne fra Danmark. 

En lotterispiller købte sin magiske kupon i Dagli’Brugsen Arrild i Tønder Kommune, og selvom der manglede de to rigtige stjernetal fra den helt store gevinst, udløste kuponen alligevel 1.363.773 millioner kroner, som den heldige vinder kan gå glad på sommerferie med.

Det er dog ikke den eneste dansker, der efter weekenden kan kalde sig nyudklækket millionær. Uagtet at Lotto puljen stiger for tredje uge i træk - og nu er oppe på 13 millioner kroner, når der på lørdag igen trækkes vindertal - skulle der naturligvis stadig trækkes to vinder af Millionærgarantien.

Den ene vinder købte sin vinderkupon hos Næstved Vinhandel, mens den anden vinder spillede med sit PLUS-abonnement og kommer fra Aalborg Kommune.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke!

Eurojackpot, vindertal, 23. juni

2, 3, 18, 23, 39

Eurojackpot, stjernetal, 23. juni

6, 8

Lotto, vindertal, 24. juni

7, 10, 17, 22, 23, 24, 26

Lotto, tillægstal, 24. juni

16

Læs mere om Millionærgarantien og Eurojackpot her.