To mænd havde varer for 5.000 kroner fra Netto og Rema 1000: Så tog sagen uventet drejning

07/11/2023 13:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Pludselig tog sagen en uventet drejning.

Mest læste i dag

Af og til sker det, at man står over for uforudsete begivenheder, og sådan var det for to mænd en lørdag aften.

Under en rutinemæssig kontrolaktion på Skovvejen i Jyderup stoppede politiet to mænd, der var i en vanskelig situation.

Klokken var 21:30, da betjentene besluttede at standse en bil for at udføre en kontrol. Dette skulle imidlertid vise sig kun at være begyndelsen på historien.

Ifølge rapporten fra Holbæk Online befandt der sig en 44-årig mand fra Tølløse, der var føreren af bilen, og en 28-årig mand uden en fast bopæl på passagersædet.

Problemerne begyndte at tage form, da det blev opdaget, at den 44-årige fører slet ikke havde en gyldig kørekort.

Desuden afslørede en narkotikatest, der er en standardprocedure, indikationer på, at han muligvis var påvirket af cannabis, amfetamin og kokain, mens han kørte.

Disse overtrædelser af færdselsloven førte til en dobbelt sigtelse mod den 44-årige mand. Men historien slutter ikke her.

Da politiet besluttede at søge i køretøjet, gjorde de en bemærkelsesværdig opdagelse. De fandt adskillige kødvarer, mere end 70 poser kaffe, forskellige fødevarer, drikkevarer og slik. Alt dette havde en værdi på mere end 5.000 kroner.

Varerne bar mærker fra kendte supermarkeder som SuperBrugsen, Rema 1000 og Netto.

Disse varer blev konfiskeret, og politiet iværksatte en nærmere undersøgelse for at fastslå deres oprindelse, da hverken føreren eller passageren kunne fremvise kvitteringer eller forklare, hvordan de var kommet i besiddelse af dem.

Derudover blev føreren officielt sigtet for biltyveri, da det blev afsløret, at han ikke havde tilladelse fra bilens ejer til at køre den.

Efter afhøringer og blodprøveudtagning blev den 44-årige mand løsladt, men både han og hans medskyldige kan forvente yderligere retlige konsekvenser, når politiets efterforskning er afsluttet.