Tjek din MobilePay: Der kan være betydelige penge at spare

08/02/2024 11:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Det er en god idé at få tjekket sin MobilePay.

Mest læste i dag

At leve som dansker er blevet markant dyrere over de sidste par år, en realitet som ikke er skjult for nogen.

Den generelle prisstigning på næsten alle forbrugsgoder har ført til en stigende prisbevidsthed blandt befolkningen, der i højere grad end før leder efter måder at reducere deres omkostninger på.

En nøglekomponent i denne sparestrategi er de ofte glemte abonnementsaftaler.

Selvom disse regelmæssige, månedlige betalinger kan synes små hver for sig, kan de i det lange løb lægge en væsentlig byrde på familiens budget.

Abonnementer dækker et bredt spektrum af tjenester, herunder alt fra streamingplatforme til fitnesscentre og tidsskrifter. Selv om hver tjeneste måske koster en beskeden sum, kan det samlede beløb hurtigt blive betydeligt.

Det er derfor tid for danskerne at rette opmærksomheden mod deres regelmæssige betalinger. I denne sammenhæng anbefales det også at tage et kig på MobilePay, ifølge Woman.dk:

"Tag et kritisk blik på de små, løbende udgifter. Er dit fitnessabonnement i brug? Gør du brug af de podcasttjenester, du abonnerer på? Udnytter du alle dine streamingabonnementer?", skriver publikationen og tilføjer:

"Glem ikke at tjekke din MobilePay! Det er blevet ekstremt nemt at tilmelde sig abonnementer – særligt gennem MobilePay, og især når det drejer sig om mindre beløb, der kan synes ubetydelige, hvilket kan gøre, at nogle udgifter let overses?"

At opdage abonnementer gennem MobilePay er enkel, og du kan finde ud af, hvordan ved at følge denne vejledning:

  • Åbn MobilePay.

  • Klik på 'Menu' i bunden.

  • Vælg 'Betalingsaftaler'

  • Vælg 'Mine aftaler'