Stewardesse afslører: 'Derfor smider jeg altid en vandflaske under sengen'

17/06/2023 15:22

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En stewardesse har advaret feriegæster om, at de 'altid' skal smide en vandflaske ind under sengen.

Mest læste i dag

Stewardesser bruger deres dage på at rejse verden tynd og bo på hotelværelser, så når de deler rejsetips, så lytter vi.

Stewardesse Esther, der flyver med selskabet KLM, deler regelmæssigt sine insider-tricks på TikTok, og tidligere på året udsendte hun en skarp advarsel til feriegæster.

I det korte klip opfordrede den hollandske stewardesse hotelgæster til "altid" at smide en flaske vand under sengen, når de første gang kommer ind på et hotelværelse, for at "tjekke, at ingen er under sengen uden at se efter."

Tanken er, at hvis flasken "ikke kommer ud af den anden side", så kan du med fordel undersøge det nærmere, ved at få en medarbejder eller en medrejsende til at undersøge det sammen med dig.

Men hvis flasken kommer ud på den anden side, ja, så kan du fortsætte som normalt.

Esther er ikke den eneste stewardesse, der har delt sine tricks for at afgøre, om du har uønskede gæster på hotelværelset. 

Spanske Demi Bonita afslørede, at hun har et lusket trick for at tjekke, om nogen har været på hotelværelset, mens du har været ude.

"Sæt 'forstyr ikke-skiltet' mellem døren, så du kan mærke, om nogen har været inde på dit værelse," rådede hun.

Iført sin stewardesseuniform udviser hun så teknikken med at sætte kortet mellem døren og væggen, før hun lukker den.

Det er ikke kun stewardesserne, der har praktiske tips til feriegæster. En hotelarbejder har advaret folk om, at de altid skal slukke lyset, når de først ankommer til et hotelværelse - ellers kan de ende med at få nogle modbydelige konsekvenser.

Halee, som har arbejdet i hotelbranchen i 15 år, afslørede nogle af hendes bedste tips til at tjekke ind på et hotel og forklarede, at du kunne risikere at blive bidt af væggelus, hvis du springer nogle simple kontroller over.

Det inkluderer at slukke lyset, når du først ankommer, lukke skærme og derefter bruge en lommelygte (lygten på din telefon).

Ved hjælp af lyset tjekker hun så altid under sengen, samt eventuelle kroge og advarer om, at væggelus kan lide "hjørner og folder" af sengetøj og linned.

"Grunden til, at du bør tjekke din seng med slukket lys, er fordi væggelus faktisk er nataktive, så de er mere tilbøjelige til at være ude og lede efter deres bytte."