Sørgeligt nyt om Celine Dions helbred: Så skidt står det til

07/09/2023 08:37

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Der er en trist melding om sangerindens kamp med den frygtelige sygdom.

Mest læste i dag

Céline Dion, en af musikverdenens mest ikoniske og elskede stemmer, står over for en udfordring uden lige.

Det skriver Newsner.dk via. det franske medie "Le Journal de Montreal"

Da hun annoncerede sin diagnose af Stiff Person Syndrome og aflyste sin verdensomspændende turné i 2023, blev fans og verdenen som helhed rystet. Siden da har hendes søster, Claudette, givet os et sjældent indblik i den prisvindende sangerindes helbred og styrke.

"Stiff Person Syndrome er en frygtelig sygdom. Den påvirker alle hendes muskler, og der er lidt, vi kan gøre for at lindre hendes lidelser," delte Claudette, idet hun forsøgte at beskrive sygdommens smertefulde karakter.

Stiff Person Syndrome er en yderst sjælden autoimmune neurologisk sygdom, der kun rammer én ud af en million mennesker. Célines diagnose gjorde hende til en del af den eksklusive gruppe, der står over for denne udfordrende og smertefulde lidelse.

Men Céline Dion har reageret på denne frygtelige udfordring med en utrolig styrke og beslutsomhed. Claudette fortalte os, at Céline "gør alt, hvad hun kan for at genvinde sin styrke" og arbejder hårdt på at finde måder at håndtere og mindske hendes symptomer på. Hun konsulterer specialister inden for sjældne sygdomme og er dedikeret til at forstå og overvinde denne komplekse sygdom.

Selv med den bedst mulige medicinske hjælp oplever Céline stadig intense smerter. En kilde delte tidligere, at "Céline har voldsomme smerter" og påpegede, at "Hendes sygdom kan ikke kureres. Og selvom hun arbejder hårdt sammen med læger og andre behandlere, så får hun det ikke bedre." Det er en hjerteknugende påmindelse om den seje kamp, hun står over for hver dag.

For at være tættere på hendes støttende familie har Céline Dion besluttet at sælge sit hus, hvilket viser den dybe forbindelse, hun har til sine nærmeste i denne vanskelige tid. Hendes sønner og søster Linda er alle sammen med hende, og deres støtte er uvurderlig.