Sjælden kræftform rammer TV 2-stjerne

23/09/2023 16:09

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er en trist besked TV 2-stjernen har fået.

Mest læste i dag

Den kendte TV-personlighed, 51-årige Winnie Topp, som har været en spændende del af TV 2-programmet "Landmand søger kærlighed", står nu over for en udfordring langt fra de glade og lette øjeblikke på skærmen.

Efter en periode med vedvarende fysiske problemer, der har plaget hende, har Winnie Topp endelig fået nogle svar, men de er hjerteskærende. Dette er blevet rapporteret af TV 2.

Lægerne har diagnosticeret hende med en sjælden og lumsk form for kræft, der kun påvirker mellem 20 og 25 danskere om året ifølge Kræftens Bekæmpelse. Denne sygdom er kendt for at have vage symptomer som "sværhedsbesvær ved at synke, vedvarende hoste eller hæshed", hvilket ofte gør den svær at opdage tidligt.

Winnie Topp, der tidligere har medvirket i en række andre TV-programmer, herunder 'Farmen' og 'Sexministeriet', har delt sin frygt og lettelse over diagnosen med TV 2:

"Det føles helt uvirkeligt, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg skal igennem dette. Jeg har en forestilling om, at kemoterapi er hård og smertefuld, og at man skal kaste op og tilbringe tid i sengen og føle sig dårlig. Jeg er virkelig træt af at have smerter," udtaler hun.

Men sammen med diagnosen kommer også en vis form for lettelse, da hun nu forstår årsagen til de smerter, hun har haft, og hun nærer håb om en mulig vej til bedring.

Det er en alvorlig vending for kvinden, som seerne kender for hendes livsglæde og skarpe bemærkninger på skærmen. Som mor til fire voksne børn har Winnie Topp tidligere vist sig som en stærk kæmper.

Hendes rejse med Jens Bagger i "Landmand søger kærlighed" kan stadig følges på TV 2 hver tirsdag.