Silkeborgsborger vandt millioner i Eurojackpot: Reagerede på en meget usædvanlig måde

12/09/2023 13:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Han troede selv, at han ville have hoppet ekstatisk rundt.

Mest læste i dag

De fleste, der deltager i Eurojackpot eller Lotto, drømmer om at vinde den store præmie.

Når drømmen går i opfyldelse, er det helt normalt at miste kontrollen over sin glæde. Dette var dog ikke tilfældet for en ældre mand fra Silkeborg, der for nylig vandt over to millioner kroner i Eurojackpot, ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Først da han delte nyheden om sin milliongevinst med sine børn, indtrådte den egentlige erkendelse af hans held. Manden fra Silkeborg blev positivt overrasket over sin egen reaktion, da han opdagede, at han havde vundet 2.075.478 kroner i Eurojackpot. Han havde forventet at reagere mere eksplosivt.

"Helt ærligt, jeg havde forestillet mig, at jeg ville hoppe rundt som en skoldet skid. Men det skete slet ikke. Måske fordi det slet ikke sank ind de første par dage. Det var faktisk sjovt at prøve at vinde så mange penge, men vores reaktion var lidt kedelig," indrømmer manden med et smil.

Først da han delte den glade nyhed med sine børn og børnebørn, begyndte følelserne at flyde.

"Så besøgte vi vores børn og viste dem gevinstsedlen, og de opførte sig næsten som små børn, selvom de er voksne. Og det var her, det begyndte at gå op for os," fortæller manden.

"Det var en sjov oplevelse, men det er nok vores børn, der kommer til at nyde godt af gevinsten, da vi allerede har det, vi behøver," siger han.

"Vores børn har allerede fået en del af pengene. Det bedste ved at vinde så mange penge er faktisk at sige, 'Ved du hvad? I skal få det gjort, her er pengene!' Selvfølgelig kunne vi også have gjort det før, men nu behøver vi ikke spare op til det længere, og det er virkelig dejligt," siger manden, der også har brugt nogle af pengene på en ferie med både børn og børnebørn.