Salling Group i modvind: Virkelig en skuffende gave

22/11/2020 15:59

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

December nærmer sig, og det samme gør julegaveræset. Men Salling-Group har givet deres medarbejdere noget af en ”blød pakke”

De fleste har nok prøvet at modtage en julegave, de ikke helt vidste hvordan man skulle forholde sig til. Enten fordi den var ubrugelig eller overhovedet ikke var hvad man havde håbet på.

Endnu værre er det så, hvis man modtager en gave, der egentlig giver mere til afsenderen end modtageren. Netop den fornemmelse står ansatte i Salling-Group i øjeblikket med, efter firmaet har offentliggjort gaven til de mellem 30.000 og 35.000 ansatte.

Gaven er nemlig en rabat, af varierende grad, i selskabets butikker.

Ifølge Ekstra Bladet har flere ansatte i Salling Group udtrykt deres utilfredshed med årets julegave.

”Det er virkelig en skuffende gave”

” Det er virkelig en skuffende gave. Jeg tvinges til at gå ud og købe noget, for at jeg overhovedet kan få en gave. Så jeg har jo ikke fået en gave, jeg er bare blevet opfordret til at handle i egne butikker. Det er i hvert fald sådan, jeg opfatter det,” – Siger en anonym med arbejder til mediet.

Og medarbejderen er ikke alene. Ekstra Bladet har flere beretninger om ansatte, der ikke føler sig tilgodeset af årets julegave.

Pressevagt hos Salling Group, Mads Grand, forklare at det bestemt ikke var intentionen at medarbejderne skulle føle sig snydt – ”Det er ærgerligt at medarbejderne har den opfattelse. Vi har faktisk i år forsøgt at gøre noget ekstra for de ansatte, og vi regner med at komme til at bruge tre gange så meget på medarbejdergaven i år, som sidste,” – Siger Mads Grand til Senest.dk

Pressevagten siger at man i Salling Group tager kritikken til sig.

”Vi har forsøgt at inkludere alle”

”Vi skal selvfølgelig være åbne og lytte til vores ansatte. Det er ærgerligt at nogen føler at gaven ikke rammer rigtig. Men vi har virkelig forsøgt at gøre noget for vores ansatte. Jul og nytår er en dyr tid, så tanken var, at medarbejderne kunne spare mange penge hen over perioden. Det var virkelig bare et forsøg på at putte lidt ekstra i julesokken i år,”

En stor del af pointen med årets medarbejdergave er, at den når ud til langt flere end normalt.

”Vi har forsøgt at få inkluderet alle i vores gave i år, og det er ærgerligt at nogen ikke føler sig inkluderet i det, men det var virkelig et forsøg på at udvise solidaritet og give vores medarbejdere en velfortjent gave, i hvad vi godt ved kan være svære tider, rent økonomisk,” Siger Mads Grav og fortsætter.

”Det er ikke fordi Salling Group tjener penge på det. Med de rabatordninger der er, kan medarbejderne spare ret meget, men Salling Group kommer som sådan til at tabe penge. Men selvfølgelig vil vi lytte til vores ansatte. Mange har set pris på gaven, men når nu nogle ikke har, så er det noget vi må være opmærksomme på, og tage op til overvejelse,”