Ryanair advarer passagererne forud for sommerferien: Mobile boardingkort accepteres ikke i disse tre lufthavne

30/04/2024 23:46

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
De fleste rejsende benytter efterhånden mobile boardingkort, men forud for denne sommer advarer Ryanair deres passagerer, da der er tre destinationer, der ikke godtager disse.

Mest læste i dag

Sommeren nærmer sig, og der går ikke længe før folk skal på sommerferie. De fleste danskere der rejser med fly, har formentlig benyttet sig af de mobile boardingkort de seneste år, men nu advarer Ryanair.

Der er nemlig tre destinationer, som ikke kommer til at godtage dit mobile boardingkort, og det betyder, at du kan ende med at skulle betale et stort gebyr for at få printet det ud fysisk i lufthavnen - eller endnu værre - du kan misse dit fly.

Lige i dette tilfælde vil det ikke være så galt, hvis du er blandt dem, der har en ven eller et familiemedlem, der altid dukker op i lufthavnen med en plastikmappe fyldt med udprintede boardingkort og billetter.

Normalt driller vi dem, mens vi står selvtilfredse med vores pas i hånden og alle vores dokumenter bekvemt downloadet på telefonen, klar til at blive vist ved check-in.

Men det kan være dem, der kommer til at le sidst, hvis i har planer om at skulle rejse til en af disse følgende destinationer.

Disse tre destinationer accepterer ikke mobile boardingkort

Det skyldes, at Ryanair har advaret passagerer om, at mobile boardingkort ikke vil blive accepteret i tre store feriedestinationer.

Ryanair siger, at alle, der rejser fra de specifikke lufthavne, skal tjekke ind online på forhånd og printe deres papir boardingkort til flyvningen.

På flyselskabets hjemmeside står der: "Vi accepterer mobile boardingkort på fly fra størstedelen af lufthavnene i vores netværk. Men desværre kan nogle lufthavne endnu ikke acceptere mobile boardingkort."

Og disse lufthavne er i Tyrkiet og Marokko. Derudover accepterer Tirana International Airport i Albanien heller ikke de mobile boardingkort ifølge Ryanair.

Flyselskabet råder til, at 'kunder, der rejser fra disse lufthavne, skal tjekke ind online og printe et papir boardingkort til deres flyvning(er)'

Har du planer om at skulle til Tyrkiet, Marokko eller Albanien med Ryanair denne sommer, så husk på denne artikel, og sørg for at få printet dine boardingkort ud på forhånd.