Rigtig god nyhed til mange danskere: Her falder prisen

05/11/2020 08:55

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Når man tegner et abonnement på enten mobil, tv, eller internet, så plejer den pris man betaler første gang, sjældent at være den pris man betaler resten af sin levetid.

De fleste udbydere skruer nemlig prisen op med jævne mellemrum, og Yousee har været blandt dem, der har været mest udskældte for at hæve prisen på deres tv-produkter.

Nu kan YouSee-kunder dog glæde sig, hvert fald hvis de har en internetforbindelse hos giganten.

Hurtigere internet og lavere priser

YouSee giver nemlig hurtigere internetforbindelser og samtidig sænker de også prisen for flere kunder.

Ifølge mediet Berlingske så vil YouSee fra i dag skærer produkterne over i to, som er leveret af kabel-tv-forbindelsen, som også vil blive billigere. Fremover kan man vælge mellem to forbindelser, hvor den ene er 1.000 megabitforbindelse til 299 kroner om måneden og en 200 megabitforbindelse til 249 kroner om måneden. Det dyreste abonnement er der sparet 100 kroner på.

“Der er tale om det største hastighedsløft, som nogensinde er lavet for internetkunder i Danmark. Alle får som minimum fordoblet deres internethastighed, nogle vil opleve helt op til en tidobling. Vores bedste gæt er, at den gennemsnitlige hastighed i Danmark i alle tilfælde stiger med 24 procent og kan stige med helt op til 45 procent, hvis alle tager imod det,” lyder det fra YouSees direktør, Jacob Mortensen ifølge Input til Berlingske.