Reparationsarbejde på bro: Spor spærres i perioden

05/01/2022 07:48

|

Christina Hansen

Foto: Vejdirektoratet

Mest læste i dag

I perioden fra fredag den 7 januar til mandag den 10. januar udfører Vejdirektoratet reperationsarbejde på Vejlefjordbroen. Arbejdet er nødvendigt at udføre, da en del af fugekonstruktionen er ødelagt.

Fugerne er en vigtig del af brodækket, da de sørger for, at broen kan bevæge sig som følge af temperatursvingninger, der får brodækket til henholdsvis at udvide sig om sommeren og trække sig sammen om vinteren.

Konsekvenser for trafikken

Afspærringen begynder fredag den 7. januar kl. 19.30 og slutter mandag den 10. januar kl. 06.00.

I forbindelse med arbejdet er det nødvendigt at spærre det højre kørespor i hele udførelsesperioden, og trafikanterne ledes derfor sammen fra 3 til 2 kørespor.

Desuden vil der i aften- og nattetimerne blive afspærret yderligere et kørespor, og der vil således kun være ét farbart spor i sydgående retning. 

Der må forventes kødannelse i en stor del af udførelsesperioden på grund af spærringer af et eller to kørespor.

Både lørdag og søndag i dag- og aftentimer vil der være risiko for kødannelse, så trafikanterne skal påregne væsentligt længere rejsetid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Information om, hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken, kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej-og trafikmeldinger.