Penge på vej til Facebook-brugere: Se, hvor meget hver enkelt kan forvente

26/09/2023 06:22

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er ikke kun amerikanere, der får penge fra Meta og Facebook.

Mest læste i dag

Cirka en milliard kroner vil blive overført fra Meta og Facebook til brugere på Facebook.

Selvom beløbet er enormt, så er antallet af brugere det også, hvilket gør det svært at afgøre, hvor meget hver enkelt person vil modtage.

Advokater har nu udarbejdet et skøn over, hvad brugerne kan forvente at få.

Dette er rapporteret af B.T.

Siden marts har det været offentligt kendt, at Meta og Facebook vil uddelte penge til brugerne, der har ansøgt om at deltage.

De brugere, der kunne ansøge om at få en del af disse penge, er Facebook-brugere, der har brugt platformen i USA i perioden fra 2007 til 2022.

Ifølge B.T., der refererer til The Hill, har mere end 28 millioner personer søgt om at få del i pengene, før det blev for sent. På nuværende tidspunkt er 17 millioner blevet godkendt til at modtage betalinger.

Under en retssag blev det rapporteret af flere advokater, at den forventede gennemsnitlige udbetaling ville være omkring 30 dollars (svarende til 208 kroner).

Dog vil beløbet variere afhængigt af, hvor lang tid man har været bruger i den pågældende periode.

Brugere, der har været aktive i længere tid, vil modtage flere penge end dem, der har været mindre aktive.

Ikke kun amerikanere

Selvom det kun var amerikanske brugere, der kunne ansøge om at modtage penge, så er det ikke kun amerikanere, der vil få udbetalt penge.

Hvis man har boet i USA af forskellige årsager i den pågældende periode, kunne man også ansøge om at få en del af den store pengesum.

Fristen for ansøgninger er nu udløbet, så det er for sent at deltage, men flere ikke-amerikanere har også haft mulighed for at få del i pengene.