Nu får elbilister en fordel ved at købe elektronik hos Elgiganten

01/08/2024 10:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Energiselskabet OK deler en stor nyhed.

Mest læste i dag

Elgiganten er en af de førende elektronik- og husholdningskæder i Norden. De tilbyder et bredt sortiment af produkter og tjenester til forbrugere. Med et stærkt fokus på kundeservice og innovation har Elgiganten etableret sig som en betroet destination for teknologi, hvilket gør det nemmere for kunder at finde løsninger til deres hjem og livsstil.

Nu har Elgiganten i Danmark introduceret et nyt initiativ, der skal skille dem ud fra konkurrenterne og tiltrække flere kunder.

Besøgende i Elgiganten i Grenå har nu mulighed for at oplade deres elbil med høj hastighed, mens de handler. Energigiganten OK har installeret en ny 120 kW-ladestander med to udtag ved varehuset, som markerer begyndelsen på en større satsning på e-mobilitet.

Dette blev meddelt i en pressemeddelelse via Ritzau.

"Vi lever i en tid, hvor mange danskere udskifter deres benzin- og dieselbiler med elbiler, og det gælder også vores kunder. Derfor giver det rigtig god mening for os at tilbyde dem muligheden for at oplade deres elbil, mens de handler hos os. Vi er meget glade for at starte vores samarbejde med OK, så vi nu kan tilbyde denne ekstra service til vores kunder, når de besøger vores varehus i Grenå. Og det er kun begyndelsen. Vi planlægger nemlig at etablere hurtigladestandere ved 25 af vores 47 varehuse inden udgangen af 2025," udtaler Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten.

Adgangen til ladestanderen er enkel og bekvem via OK’s app, som ikke kræver abonnement. Man downloader blot appen og starter opladningen.

Den nye ladestander er en del af en større aftale mellem OK og Elgiganten, indgået i slutningen af 2023. Aftalen indebærer installation af over 100 lynladepunkter fordelt på 25 varehuse.

”Vi er meget glade for, at bilisterne begynder at nyde godt af vores samarbejde, og vi ser frem til at klarmelde de næste ladestandere i rækken,” siger Kenneth Korsgaard, OK’s markedsdirektør for e-mobilitet. "Hos OK arbejder vi målrettet på at sikre lademuligheder, der hvor folk færdes til daglig. Vi mener, at det skal være nemt og bekvemt at være elbilist i Danmark - og det bidrager vores samarbejde med Elgiganten til, da vi sammen skaber flere lokale lademuligheder til elbilisterne."

De mange nye ladestandere forventes at være i drift inden udgangen af 2025, hvorefter Elgiganten og OK vil overveje yderligere udvidelser ud over de nuværende lokationer.

I alt vil der blive opført 51 lynladere, svarende til 102 ladepunkter, som kan levere en effekt på op til henholdsvis 120 kW og 240 kW.

Disse vil blive fordelt på 25 af Elgigantens varehuse. Denne indsats repræsenterer en betydelig forbedring af ladeinfrastrukturen i Danmark og vil gøre det endnu lettere for elbilister at oplade deres køretøjer hurtigt og bekvemt.