Nu åbner der sig en ny gratis tv-kanal for danskerne.

31/08/2023 07:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Den nye tv-kanal vil kunne ses gratis af alle.

Mest læste i dag

I en æra hvor streamingtjenester styrer mediebranchen, foretager det velkendte bilprogram, Top Gear, en bemærkelsesværdig forandring. Fra den 15. august vil tilhængere af programmet have mulighed for at nyde både klassiske og moderne sæsoner af Top Gear på en dedikeret kanal på Pluto TV, en gratis tjeneste finansieret gennem reklamer.

Pluto TV er en tjeneste, som er tilgængelig for alle danskere og er helt uden omkostninger. Det eneste aspekt ved Pluto TV er, at der lejlighedsvis vil blive vist reklamer. Dette er det, der eliminerer behovet for et abonnement.

Top Gear, som først blev sendt i 1977, har gennemgået adskillige forandringer gennem årene. Programmet, der oprindeligt blev ledet af den dynamiske trio bestående af Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, har oplevet forskellige værtsskifter, herunder overtagelsen af Matt LeBlanc. Trods disse ændringer har programmets essens forblevet uændret - en kærlighed til biler kombineret med humor og underholdning.

Pluto TVs beslutning om at lancere en dedikeret Top Gear-kanal udgør en del af streamingtjenestens ekspansionsstrategi.

"Vi er glade for at kunne tilføje Top Gear TV-kanalen til Pluto TVs allerede imponerende indholdsudvalg. Top Gear er et af verdens mest ikoniske bilprogrammer på tv og har i årtier fascineret seerne med sin unikke kombination af underholdning og ekspertise inden for bilverdenen," udtaler Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

Selvom Pluto TV var blandt de første til at introducere danskerne for konceptet med gratis, reklamefinansierede tv-kanaler, er landskabet markant forandret siden da.

Rakuten er blevet en væsentlig konkurrent ved at tilbyde gratis kanaler via indbyggede apps på Smart TV fra mærker som LG, Samsung og TCL.

Ikke desto mindre, med eksklusive rettigheder til den nye Top Gear-kanal, ser det ud til at Pluto TV er på vej til at solidificere sin position som en førende aktør inden for gratis streaming.

For bilelskere og fans af programmet er dette en spændende periode, hvor de kan dykke ned i arkiverne og genopleve nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fra Top Gear, alt sammen ét sted.