Navngav barn efter yndlingsdrik: Mor i heftig kritik

22/06/2023 11:59

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Internettet blev efterladt chokeret forleden, da en mor fortalte, hvordan hun havde navngivet sit barn efter sit yndlingsdrik.

Mest læste i dag

Delte de værste babynavne

På babyforummet Mumsnet lagde en kvinde ved navn @Poppylizzyrose et opslag op, hvor hun bad alle om at dele deres værste oplevelser med babynavne, de nogensinde havde hørt.

Hundredevis svarede så med deres navne. Og nogle af dem stod ud fra resten. En kvinden forklarede, at hun havde mødt et babypar, hvor de to babyer hed henholdsvis Rioja og Chardonnay.

En anden mor fortalte også, at hun havde mødt en baby med et vinnavn Montana-Chardonnay, og hun forklarede, at hun var opkaldt efter moderens yndlingsvinmærke.

Det fik mødrene til tasterne. Nogle af dem kommenterede, at det var et underligt valg, og det lød latterligt at opkalde sig barn efter det.

En tredje person delte, at hun kendte en lille dreng, der blev kaldt Rasperry, og det, mente hun, var noget af det sødeste, hun nogensinde havde hørt.

Det blev mødt af begejstring, og en anden person skrev: "Åh ja, vi har en blåbær på vores skole, jeg kan dog godt lide den stadigvæk."

De mærkeligste navne

En af trådende derinde handlede også om de mærkeligste navne, de nogensinde havde hørt – og mange af dem er valgt af kendte mennesker.

Det er navne som Apple, Audio Science, Bear Blue, Bear Blaze, Blue Angel, Bronx Mowgli, Otter, Moon Unit og Gravity.

Og toppen af den kransekage er Elon Musk. Han har et barn, han har valgt at kalde X Æ A-12, hvor X (udtalt som det står) stod for ukendt variable, Æ (udtalt Ash) stod for kunstig intelligens og kærlighed på flere forskellige sprog. A-12 står for Elon Musks yndlingsfly.

Dette navn risikerer dog at falde ind i en lov i Californien, da navne i den stat skal følge de 26 tegn i det engelske alfabet.