Midt i klimakrisen: Flyselskab lancerer 'All you can fly'-kort til 3.700 kroner

13/10/2024 11:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Flyselskabet indfører et 'All you can fly'-kort til 3.700 kroner.

Mest læste i dag

Det fungerer både i bus og tog, og nu kan du også få fat i et 'All you can fly'-kort.

Denne idé er nu blevet til virkelighed takket være et flyselskab, som tilbyder et 'All you can fly'-kort, der giver mulighed for ubegrænsede flyrejser i et helt år.

Det ungarske lavprisselskab Wizz Air står bag dette innovative tilbud, som giver adgang til ubegrænsede flyvninger i 12 måneder.

Indtil den 15. august kan kortet købes for 499 euro, hvilket svarer til lidt over 3700 kroner, hvorefter prisen stiger til 599 euro, omkring 4500 kroner.

Det rapporterer BBC.

Wizz Air flyver blandt andet fra Billund og Kastrup lufthavne.

Abonnementet giver mulighed for rejser til destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten og Asien. Kunder skal dog booke mindst tre dage i forvejen og betale et gebyr på 9,99 euro pr. flyvning.

Udsolgt flere steder

Wizz Airs nye abonnement har skabt stor efterspørgsel, men mange kunder oplevede hurtigt, at flere af de mest populære lufthavne allerede var udsolgt, da de forsøgte at købe adgang.

"Hvis din foretrukne lufthavn ikke er tilgængelig, bemærk venligst, at grænsen er nået," står der på Wizz Airs hjemmeside.

Abonnenter advares desuden om, at pladser ikke er garanteret, og at tilgængeligheden kan variere på grund af "forskellige interne og eksterne faktorer."

Den begrænsede tilgængelighed og selskabets ry for forsinkelser kan udgøre en udfordring for dem, der overvejer at investere i tilbuddet. Derfor er det vigtigt at undersøge, hvor mange flyvninger der faktisk er tilgængelige fra ens lokale lufthavn.