Meget få danskere ved det: Tandlæger advarer mod aldrig at børste tænder

06/08/2023 20:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Meget få danskere er klar over det.

Mest læste i dag

En fremragende og anerkendt tandlæge, Rhona Eskander, har afsløret de skadelige vaner, der kan forringe vores tandtilstand og føre til uønskede besøg hos tandlægen.

Med hendes ekspertise deler hun værdifulde råd om, hvordan vi bedst passer på vores tandsundhed.

Dette gør hun via videoer på den populære platform TikTok.

I hendes udfordrende klip advarer hun mod visse vaner, der potentielt kan føre til en tandkatastrofe, hvis vi ikke er forsigtige.

En overraskende vane, som Rhona Eskander advarer imod, er indtagelse af vand med citron.

Selvom mange mennesker har dette som en del af deres drikkerutine, er det ifølge tandlægen ikke en sund løsning for tænderne.

Derudover advarer hun imod kulsyreholdige drikkevarer, såsom kulsyreholdigt vand, sodavand osv., da de alle kan have en skadelig effekt på vores tænder.

En anden vigtig pointe, som tandlægen fremhæver, er behovet for at undgå slik.

I stedet anbefaler hun, at man begrænser sit sukkerindtag og nyder et stykke chokolade for at minimere skaden på vores tænder.

Rhona Eskander påpeger også en interessant detalje omkring tandbørstning efter morgenmad.

Mens mange af os måske automatisk børster vores tænder umiddelbart efter morgenmaden, advarer tandlægen imod denne praksis.

I stedet lægger hun ikke skjul på, at vi børster vores tænder før morgenmaden for at beskytte dem mod den mulige skade forårsaget af syren fra fødevarer.

Det er tydeligt, at Rhona Eskander er en ekspert, der forstår vigtigheden af tandsundhed.

Gennem sine TikTok-opslag inspirerer hun tusindvis af mennesker til at tage de nødvendige skridt for at bevare et sundt smil og undgå potentielle tandproblemer.