Mand fra Kolding slukkede for fjernsynet: Få minutter senere kunne han ikke tro sine egne øjne

20/10/2023 09:49

|

Sebastian Ilsøth

Manden troede ikke på, at det kunne være rigtigt.

Mest læste i dag

Man siger, at heldet smiler til de dristige.

Om det var tilfældet, da en mand fra Kolding satte 100 kroner på udfaldet af 10 fodboldkampe, vides ikke, men han var i hvert fald ekstremt heldig.

Alle 10 kampe gik i hans favør og sikrede ham lidt over 450.000 kroner - selvom flere kampe var tæt på at ende skævt.

Nu kan du se, hvordan han formåede at forvandle 100 kroner til næsten en halv million.

Det er Danske Spil, der rapporterer om denne utrolige begivenhed.

”Jeg interesserer mig for fodbold, men dette var virkelig mere held end forstand!”

Sådan udtaler en mand fra Kolding, der onsdag eftermiddag spåede udfaldet af 10 fodboldkampe og modtog en lille halv million kroner som gevinst.

”Jeg havde lige sammensat en kupon på min telefon og gik derefter blot til spillestedet for at få den bekræftet. Det var utroligt nemt. Jeg havde på ingen måde forventet, at den ville være 452.353 kroner værd – det var virkelig så let,” siger han med et smil.

Manden havde valgt otte kampe fra onsdagens Champions League-runde og tilføjede to kampe fra den næstbedste engelske liga. Han er den første til at indrømme, at held spillede en betydelig rolle i udfaldet. Faktisk var heldet afgørende i flere tilfælde.

For eksempel:

• Shakhtar Donetsk skulle vinde, og de endte med at vinde 3-2, men ukrainerne var bagud 2-0 ved halvleg, og de var også heldige, da Royal Antwerp brændte et straffespark i det 97. minut.

• Atletico Madrid skulle vinde, og de vandt 3-2, men de var bagud 0-1 og 1-2 på et tidspunkt.

• Lazio skulle vinde, og de vandt 2-1, men scorede først sejrsmålet i det 95. minut, og før det havde Celtic fået annulleret et mål.

• Manchester City skulle vinde, og de vandt 3-1, men kom først foran i det 84. minut.

• Crvena Zvezda skulle spille uafgjort mod Young Boys, og kampen endte 2-2, men serbernes udligning kom først i det 88. minut.

"Det giver ingen mening"

Manden kan næsten ikke tro, at det gik sådan.

”Det giver ingen mening, at det faktisk lykkedes. Der var så mange tidspunkter, hvor det kunne gå galt, og alt synes at gå imod mig – og så endte det alligevel med at gå min vej til sidst,” siger han og fortæller, at han fulgte kampe på sin computer undervejs så godt, han kunne.

Indtil Lazio scorede til 2-1 dybt inde i overtiden. På det tidspunkt var alle 10 kampe pludselig gået godt, eller var på vej til det, og så turde han ikke se mere.

”Til sidst var jeg nødt til at lukke skærmen ned. Jeg turde ikke se det; det var alt for spændende. De sidste minutter i de andre kampe, efter Lazio havde scoret, var de længste minutter i mit liv. Jeg sad bare og ventede på de endelige resultater. Og så kom de, og jeg tænkte bare: Det kan ikke være sandt!!” siger han.

Men jo, det var faktisk sandt. Alle 10 kampe gik hans vej, og den glade mand fra Kolding formåede at vinde intet mindre end:

”Fire-hundrede-og-to-og-halvtreds-tusind-tre-hundrede-og-tre-og-firs kroner. Det giver simpelthen ingen mening!” siger manden igen med et smil.