Lotto-millionær fra Fyn: Nu er pengene væk

17/08/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvordan ville du gøre, hvis du vandt i Lotto?

Mest læste i dag

En ældre mand fra Fyn havde længe nærret en drøm om at vinde den betydelige præmie i Lotto. Da heldet endelig smilede til ham, vidste han nøjagtigt, hvordan pengene skulle anvendes, men gevinsten svandt hurtigt bort.

Dette meddeler Danske Spil i en officiel udtalelse.

Inden for en måned var næsten hele det vundne beløb brugt, efter at en ældre mand fra Fyn for nylig vandt 1.000.000 kroner i Lotto.

Dette bekymrer dog ikke manden.

"Det føles bare fantastisk. Nu er vi gældfri over for enhver. Vi har det virkelig godt. En drøm er gået i opfyldelse, og det er skønt!" udbryder manden uden spor af fortrydelse.

Ligesom mange andre havde den heldige vinder ofte talt med sin kone om, hvordan de ville bruge pengene, hvis de en dag skulle vinde den store Lotto-præmie. Derfor var han godt forberedt, da pengene endelig landede på hans konto.

En del af gevinsten gik til at betale huslånet af, og en betydelig sum blev direkte givet videre til børn og børnebørn, som naturligvis blev henrykte over gaven.

Dette glædede vinderen og hans kone meget, da de ikke følte, at der manglede noget i deres tilværelse - eller næsten ikke: Der er stadig en mindre, femcifret sum tilbage på kontoen, som blandt andet vil blive brugt til at øge komforten i dagligstuen.

"Vi har tænkt os at investere i to nye, matchende lænestole med fodskamler og alt. Det vil vi gerne forkæle os selv med. Ellers har vi alt, hvad vi behøver," udtaler manden med et smil.

Om Lotto

Lotto er det mest populære lotteri blandt danskerne, og over en million danskere spiller med hver uge. Det første træk fandt sted den 7. oktober 1989, og spillet har kørt hver lørdag aften siden da. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 7.000.000 kroner. Den største gevinst blev vundet i 2008, da en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der indebærer, at der hver uge trækkes lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle spillede rækker.