Kvinde klager over smerter i underlivet: Da lægen finder årsagen, vil manden skilles

29/06/2023 18:14

|

Redaktionen

Foto: YouTube
En kvinde må en tur på skadestuen med smerter i underlivet. Da lægen afslører, hvad det skyldes, vil hendes mand skilles.

Mest læste i dag

I TLC-programmet 'Sex Sent Me to the ER' præsenteres seerne for en række mere eller mindre pikante episoder, der har resulteret i, at mænd og kvinder må på skadestuen.

I det populære program, bliver både patienter, læger og pårørende spillet af skuespillere, men selve historierne er reelle nok. De stammer enten fra indsendte historier eller fra offentliggjorte lægejournaler.

En af de hændelser, der bliver beskrevet i programmet, handler om en kvinde, der gennem en periode har klaget over smerter i underlivet.

Da hun og hendes mand ikke har formået at finde ud af, hvad der ligger til grund for dette, beslutter de at køre en tur på skadestuen.

Her fortæller parret åbent om, at de ikke har haft samleje i flere uger. Desuden afslører både mand og kvinde, at de ingen idé har om, hvad der forårsager de smerter, som kvinden plages af i sit underliv.

Derfor besluttede lægen på hospitalet, at det var nødvendigt at foretage en undersøgelse, for at se, om der var synlige skader. Hertil ville undersøgelsen også have det formål at vurdere, hvorvidt der ville være behov for yderligere prøver.

Det viste sig dog hurtigt, at det ikke ville blive nødvendigt at foretage flere prøver eller undersøgelser. Lægen opdagede nemlig hurtigt, hvad der var årsag til smerterne.

I kvindens underliv fandt lægen nemlig et brugt kondom - og det endte med at få store konsekvenser for kvinden.

Parret havde nemlig ikke gjort brug af kondom i flere år, da manden var blevet steriliseret. De har derfor ikke haft nogen grund til at have samleje med kondom.

Hvad manden hurtigt kunne konkludere var, at hans kone havde været ham utro med en anden mand. I programmet kommer det også frem, at han ikke kunne acceptere dette, hvorfor han valgte at blive skilt fra kvinden.