Kvinde hørte et brag fra køkkenet: Da hun ser hvad hendes hund laver, taber hun kæben

16/11/2023 15:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Hun var på trapperne, da der lød et brag i køkkenet. Dani Dyrland løb hurtigt ind i lokalet for at se, hvad der var sket. Den skyldige sad der på bordet, dybt afslappet.

Mest læste i dag

Labradoren Georgia brugte en bænk som et trin for at nå opad, men ved et uheld væltede den den på vejen op.

Ejeren følte sig trist og spurgte hunden, om den var en dårlig hund. I stedet for at vise skyldfølelse reagerede Georgia på sin egen, unikke måde.

Efter omkring 1,7 millioner klik på TikTok stod det klart, at Georgias optræden i det mindste på dette sociale medie havde affødt masser af latter. Mens ejeren forsøgte at få hunden til at vise en smule skyld i videoen, forblev Georgia tro mod sig selv og bevarede sit uforandrede ansigtsudtryk.

Det morsomme klip blev viralt på TikTok sidste uge og modtog over 285.000 likes sammen med mange latter-emojis i kommentarfeltet.

Dette inciterede Newsweek til at tage kontakt med ejeren for mere information. Den unge kvinde, der bor i Canada sammen med Georgia og en anden hund, delte med det amerikanske magasin de særlige karaktertræk ved sin frække, pelsede ven.

"Min familie er meget tæt, og vi har syv hunde, der alle bor sammen og hænger ud sammen," forklarede ejeren. Dog skiller Georgia sig især ud blandt dem.

Georgia "gør altid sådan noget" og har endda fået kælenavnet "Nysgerrige George" på grund af de problemer, den forårsager, fortalte canadieren.

"Georgia rodede ikke med noget den dag, men hun plejer at rode med alt, hvad vi har på disken. Vi var nødt til at flytte vores frugtskål, fordi hun blev ved med at tage æbler," forklarede ejeren.

Trods hendes frække opførsel kunne hun og hendes familie stadig grine af Georgia.

"Det er bare den uskyldige dumhed ved, at en hund er en hund," var den pelsede vens endelige konklusion.

Du kan se klippet nedenfor.