Kvinde begyndte i praktik hos Kvickly: Så sagde hendes mand denne chokerende sætning

26/08/2023 14:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun lader ikke sin mand bestemme.

Mest læste i dag

Konflikter og uenigheder udgør en naturlig del af enhver ægteskabelig relation.

Et par var ikke enige om, hvorvidt kvinden skulle begynde i praktik hos Kvickly. Til trods for deres uenighed valgte hun alligevel at påbegynde arbejdet i butikken.

Kvinden, Berivan, hvis baggrund ikke er dansk, følte allerede efter to uger, at hun havde opnået en væsentlig mængde læring ved at betjene kassen.

Blandt de ting, hun lærte, var det danske sprog, som hun konstant forbedrede ved daglig interaktion med mange forskellige mennesker.

Men på den negative side af situationen oplevede Berivan, at hendes veninder og naboer ignorerede hende, når hun var på arbejde.

Selvom hun selv tog initiativ til at hilse og sige "hej," modtog hun ikke noget gensvar fra dem.

Hjemmefronten var heller ikke støttende i forhold til hendes praktik i Kvickly.

Berivans mand kritiserede hende og påpegede, at hun var svag i matematik. Han spurgte endda, hvorfor hun ikke brugte tid på at gøre rent i stedet for at sidde ved kassen.

Hendes mand ønskede, at hun skulle blive hjemme og tage sig af børnene, men Berivan havde en stærkere præference for at arbejde hos Kvickly.

Historien er blevet delt af TV 2 Kosmopol og har fået betydelig opmærksomhed. Videoen er blevet set næsten en million gange, og kommentarsporet er fyldt med positive tilkendegivelser:

"En stor anerkendelse... kæmpe klapsalve for dit ønske om at lære dansk... Du skal vide, at personer som dig gør en forskel og fungerer som en inspiration for andre. Du kan være utrolig stolt over din indsats," skrev en kvinde blandt andet i kommentarfeltet til videoen.

Videoen kan ses nedenfor: