Kontakt din bank: Tivoli med vigtig advarsel til danskerne

15/11/2023 13:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er tid til at passe på.

Mest læste i dag

Nu er det tid til at træde varsomt.

Tivoli har netop udsendt en advarsel til danskerne via den populære app 'Mit digitale selvforsvar'. Årsagen til denne opmærksomhedsanmodning fra Tivoli skyldes, at der er svindlere i omløb.

Det er velkendt, at en tur i Tivoli er en glæde for de fleste danskere, og det kan derfor være fristende at reagere på gode tilbud eller konkurrencer, der lover adgangsbilletter.

I advarslen oplyser Tivoli, at de er blevet opmærksomme på en falsk side, der opererer under deres navn. Derfor opfordrer de danskerne til at være forsigtige, når de støder på Tivolis navn.

Tivoli understreger i advarslen, at de aldrig vil anmode om betalingsoplysninger i forbindelse med konkurrencer. Hvis man ved en fejl har delt betalingsoplysninger med den falske side, opfordrer Tivoli til at kontakte sin bank.

Her er den fulde advarsel fra Tivoli:

"Vi er blevet opmærksomme på en falsk side, der udgiver sig for at være Tivoli. Vi vil gerne understrege, at denne side, dette website og billetterne ikke har nogen tilknytning til Tivoli.

Vi fraråder stærkt at klikke på noget eller på anden måde interagere med dem. Dog kan I hjælpe os ved at rapportere siden/opslaget, hvis det dukker op i jeres feeds.

Generelt afholder Tivoli aldrig konkurrencer, hvor vi beder om betalingsoplysninger. Hvis du har delt dine betalingsoplysninger med den falske side, anbefaler vi, at du kontakter din bank."

Nedenfor ses et eksempel på et falsk opslag:

Foto: Mit digitale selvforsvar