Klar besked til skuffet Dennis Knudsen: Ikke inviteret

07/09/2023 15:33

|

Nicolai Haugsted

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Invitationen udeblev hos den skandaleramte kendisstylist.

Mest læste i dag

Dennis Knudsen har været en omstridt herre i den seneste tid.

Det skyldes, at han for omtrent en måneds tid siden tabte hovedet, da han valgte at flå en bom op for at komme om bord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

I kølvandet på episoden har han fået konfiskeret sin 1,2 millioner kroner dyre Audi Q7 samt fået frakendt kørekortet.

Til trods for alt dette kunne kendisstylisten onsdag aften fylde hovedet med noget andet, da der var premiere på Netflix-filmen ‘Ehrengard - Forførelsens kunst’, som han har arbejdet på i omtrent tre måneder.

Dennis Knudsen er ikke tilfreds

Til premieren var især Dronning Margrethe, der har stået for scenografi og kostumer, og instruktøren Bille August i fokus.

Mens de to stjal al rampelyset, er Dennis Knudsen ked af , at han ikke blev inviteret til premieren:

“Igår aftes var der så premiere på deres film , i samarbejde. Med SF film og net flix og her er så vi faktisk står et hel film hold og er rigtig kede af ogskuffede over vi ikke var inviteret med til premieren”, skriver han på Instagram.

Dennis Knudsen sammenligner det med et klassisk eksempel fra folkeskolen, da han skriver at de ‘dumme grimme børn’ ikke må komme med til ‘klassefesten’:

“Alle os der har skabt deres film var der ikke undtagen en fra kostumen og senografi og få andre , alle os andre føler os som de dumme grimme børn der ikke må komme med til klasse festen da vi ikke er fine nok det er meget ydmygende for os alle.”

Det er dog ikke kun triste miner i opslaget fra Dennis Knudsen, der også understreger, at det har været en ære for ham at arbejde på filmen.

Du kan læse hele opslaget herunder: