Kasper Hjulmand bekræfter til medie: Er blevet skilt fra Vibeke

19/05/2024 12:20

|

Redaktionen

Foto: Presse-fotos.dk Foto: Presse-fotos.dk
En måned før EM bliver sparket i gang, har Kasper Hjulmand overfor fodboldmediet bold.dk bekræftet, at han er blevet skilt fra Vibeke Hjulmand.

Mest læste i dag

Ud af til har der ikke været noget at mærke på den danske landstræner, og derfor kommer det sikkert også som en stor overraskelse for mange, at ægteskabet mellem ham og Vibeke Hjulmand nu er et afsluttet kapitel.

Kasper Hjulmand bekræfter dette til bold.dk, en måned før EM-slutrunden i Tyskland finder sted, selvom ægteskabet blev afsluttet i vinteren.

"Med den største respekt og kærlighed besluttede vi helt uden dramatik at flytte fra hinanden i vinter. Vi har haft mere end tre årtier sammen, har tre pragtfulde børn, og vi er fortsat nære venner. Vi har ikke yderligere kommentar og håber, at alle vil respektere, at dette handler om vores privatliv," skriver parret i en fælles sms til Bold.dk

Kort før jul satte parret deres hus i Lillerød til salg for 14.345.000 kr.

Huset købte Kasper og Vibeke tilbage i 2016. Dengang betalte de 5.9 millioner kroner for de cirka 432 kvadratmeter.

Da parret satte huset til salg, var der dog ingen meldinger om, at det skyldes problemer i ægteskabet, men med landstrænerens udmelding, giver det naturligvis rigtig god mening.

Kasper Hjulmand og Vibeke har dannet par i mere end 30 år, og de har børnene Liva, Mikkel og Marcus.

Om mindre end en måned, 16. juni 2024 tager Kasper Hjulmand og Danmark hul på EM slutrunden, hvor første modstander er Slovenien.