Jada aflyser koncerter - Og fans jubler

13/06/2023 06:50

|

Redaktionen

Foto: Jada / Universal Music
Den danske hitmager deler både gode og dårlige nyheder med hendes mange fans.

Mest læste i dag

Der bliver ingen koncerter med Jada i juni måned.

I et opslag på Instagram oplyser den populære sangerinde, der har det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, at koncerterne er aflyst, fordi hun er gravid.

“jeg er gravid,” skriver sangerinden, der står bag hits som som ‘Nudes’ og ‘Leave Me’, og fortsætter:

“jeg troede, jeg skulle dele nyheden nu for bagefter at stå på scenen hele sommeren og gøre det, jeg elsker, sammen med jer. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg havde glædet mig til at skulle rundt til jer alle sammen og synge med mit barn i maven.”

Men sådan bliver det desværre ikke.

“For en uge siden opstod der nogle komplikationer, og jeg blev indlagt på hospitalet. Jordemødre og læger på Hvidovre og Riget har været fantastiske og har passet så godt på os og sørget for at alt stadig er okay med mig og vores lille efterårsbarn. Men de har også gjort det klart, at jeg, på grund af komplikationerne, ikke skal ud og synge lige foreløbig,” skriver hun og tilføjer:

“Derfor har vi aflyst alle mine koncerter i juni og alle kommende internationale shows. det er det eneste, der er aflyst lige nu, og det er alt vi ved indtil videre.”

Selvom det har gjort hende meget bange og ked af det, er hun også enormt lettet over at tingene er stabile.

Hun slutter opslaget med at udtrykke sin taknemmelighed over den behandling, de har fået. Samtidigt skriver hun, at hun glæder sig til at stå på scenen igen.