I dag sker det: Føtex med stor nyhed

12/05/2023 10:05

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Nu tager Føtex hul på det nye koncept, der uden tvivl vil glæde mange danskere.

Mest læste i dag

Det er godt nyt for alle Føtex’ kunder i hele landet, når de går rundt i varehuset og fylder indkøbsvognen.

Fra i dag, fredag den 12. maj, er ‘Discountpris’ nemlig et helt nyt priskoncept i føtex-varehusene, hvor flere end 500 populære dagligvarer ugentligt er prismatchet mod minimum to af de største discountkæder.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse ifølge Dagens.dk.

Det betyder, at kunderne er garanteret at kunne få de flere end 500 ‘Discountpris’-varer til samme pris i det lokale varehus.  

- Det er vigtigt for os, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker og behov på bedste vis, siger Morten Møberg, direktør i Føtex, og tilføjer:

- Med ‘Discountpris’ på mere end 500 dagligvarer sikrer vi nu, at vores priser altid matcher vores discountkollegaers, som en yderligere garanti for vores i forvejen gode priser.

Når kunderne handler i et Føtex-varehus, vil ‘Discountpris’ tydeligt fremgå på hyldemarkeringen, så de handlende nemt kan få øje på varerne. 

Det betyder 'discountpris' helt præcist

  • ‘Discountpris’ på mere end 500 varer i Føtex fra 12. maj  

  • De mere end 500 dagligvarer, der indgår i ‘Discountpris’, er udvalgt blandt de varer, som kunderne i føtex oftest køber   

  • På skilte på hylderne er varerne mærket med ‘Discountpris’, så kunderne nemt kan se, hvilke varer der er tale om  

  • Der bliver primært sammenlignet med Netto og Rema 1000. Der sammenlignes med normalpriser på identiske og sammenlignelige varer, der opfylder samme behov hos kunderne ud fra blandt andet sammensætning, mængde og kvalitet  

Se mere på føtex.dk/discountpris