Husker du at holde din vaskemaskine ren? Dette enkle trick gør rengøringen meget lettere

27/04/2024 21:52

|

Redaktionen

Foto: Pexels @RDNE Stock project
Vaskemaskiner kræver rengøring af og til, og særligt vaskepulverskuffen kan være svær at få rigtig ren. Det har rengøringsfanatikeren Faith dog et genialt trick til.

Mest læste i dag

Vaskemaskinen kan de færreste undvære. Den hjælper os dagligt med at få pletter og snavs af tøjet, så vi hver dag kan trække i flotte, rene klæder. Men vaskemaskinen behøver naturligvis også selv rengøring, ellers kan det fugtige miljø i maskinen være grobund for eksempelvis skimmelsvamp.

Særligt skuffen med vaskepulver kan være besværlig at gøre ren, men efter mange timers besvær med at skrubbe skuffen, der ofte er placeret i en dårlig arbejdshøjde, fandt rengøringsfanatikeren, Faith, et trick, der let kan løse det problem.

En overraskende opdagelse

Tidligere vidste Faith nemlig ikke, at det var muligt at tage skuffen med vaskemiddel helt ud af maskinen, men med et enkelt lille tryk på en knap i selve skuffen, løsnede skuffen pludselig sig.

På den måde blev det meget lettere for hende at skrubbe snavset væk og holde den helt ren.

Det gjorde hun med en effektiv kombination af varmt opvaskevand, en tandbørste og en klud.

Faith delte efterfølgende billederne af den rene vaskemiddelskuffe på Facebook i en rengøringsgruppe, hvor mange andre rengøringsfans kommenterede bifaldende og begejstret tog tricket til sig.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Facebook

Det viste sig nemlig, at de fleste af brugerne i gruppen heller ikke kendte tricket.

Sådan finder du knappen på din maskine

Da vaskemaskiner ikke er fuldstændig ens, kan det dog være lidt af en opgave at finde ud af, præcis hvordan vaskepulverskuffen i din maskine kan tages ud.

”Ofte kan man trykke ned i midten af ​​skuffen, lige der hvor skyllemidlet hældes i, og så trække blidt til, råder et medlem af facebook-gruppen, hvor Faith delte sit rengøringstip.

Måske du selv skal prøve tricket af.