Hund vendte hjem med overraskelse: Ejeren ringede straks efter hjælp

26/06/2023 14:26

|

Redaktionen

Foto: TikTok
En hundeejer fra San Diego greb straks telefonen, da hun så sin hund komme komme gående imod hende. Hendes firbenede ven havde noget viklet om sin snude. Heldigvis rykkede en ekspert hurtigt ud for at klare den aparte situation.

Mest læste i dag

Hvad ville du gøre, hvis din hund kom gående imod dig med en slange viklet om snuden? Det er svært at forestille sig, men det var præcis den situation, som en kvinde fra San Diego stod i, da hendes firbenede ven vendte snuden hjem efter en strejfetur.

Kvinden kontaktede lynhurtigt slangeeksperten Bruce Ireland, der har en meget populær TikTok-kanal.

Slangefangeren lagde efterfølgende en video på sin TikTok-kanal, hvor den hurtigt blev et viralt hit. 14 millioner mennesker har siden set ekspertens redningsaktion. Ligesom mere en million har liket videoen.

I videoen kan man se den stakkels hund gå rundt med slangen om snuden. Slangeekspert Irland forsøger at berolige den ved at snakke direkte til hunden: "Åh, søde, du har et lille problem."

Kort efter afleverer manden sin mobiltelefon til ejeren, som lidt akavet fortsætter med at filme redningsaktionen. Uden de store problemer fjerner Irland krybdyret, for derefter at placere slangen i en spand.

Se videoen nederst i artiklen.

Foto: TikTok

Eksperten virker slet ikke bekymret, hvilket nok skyldes, at slangen på ingen måder er farlig.

Slangen er en ikke-giftig gopher-slange og udgør ikke nogen fare.

Sammen med opslaget skrev Ireland: "Mine opkald er altid interessante, og dette er en klassiker. Hunden og slangen har det begge godt."

Generelt er hunde og slanger ikke en god kombination. Hunde har det med at blive fascineret af slanger, fordi de ligner legetøj. I de fleste tilfælde ender et møde mellem en hund og en slange ikke heldigt for slangen, men i få tilfælde er det hunden, det går ud over.

I Danmark kan hundene dog uden problemer færdes i det fri uden at skulle være bekymret for slanger.

Se videoen nedenfor: