Her åbner Verdens mindste Bilka

22/04/2021 13:08

|

Rikki Jørgensen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Vi forbinder normalt Bilka med store megashops på flere tusinde kvadratmeter. Det opfattelse skal der nu rokkes ved. I Fredericia er Bilka klar til at slå dørene op for en verdensnyhed.

Bilkas drøm er at rykke helt tæt på danskerne. De gør de ved at lancere en række banebrydende, højteknologiske PickUp-stationer. Her kan Bilkas kunder få alle deres dagligvarer udleveret af en robot.

De nye stationer er fuldautomatiske og de første af sin slags i Danmark. De bliver endnu en ny indkøbsmulighed til danskerne, der efter coronavirussens indtog i Danmark har taget flere online-services til sig.

Det bliver dermed både nemmere og hurtigere at handle i Bilka.

Allerede fra i morgen, fredag d. 23.april, åbner Bilka deres første PickUp-station. Det bliver fredericianerne, der i første omgang får glæde af Bilkas nye tiltag. De kan derfor hente deres bestilte varer ved det nye udleveringssted ved krydset mellem Strandvejen og Vestre Ringvej i Fredericia.

Bilka satsede stort allerede sidste år på at pakke varer for kunderne. Således kunne man afhente sine varer i bil på en særligt indrettet parkeringsplads ved Bilka. Denne ordning blev en stor succes. Disse nye PickUp-stationer er en naturlig videreførsel af deres succes.

BilkaToGo findes i forvejen ved alle landets 18 Bilka-varehuse. Med BilkaToGo PickUp kan endnu flere danskere få glæde af Bilkas service.

"Vi er glade for at tilbyde danskerne et helt nyt alternativ, hvis man gerne vil bestille sine fødevarer online. Selvom vi er glade for, at kunderne vil besøge vores varehuse, kan vi også se, at mange også gerne vil have et hurtigt alternativ, hvor de blot skal parkere bilen og få udleveret alle deres dagligvarer. Nu gør vi det endnu mere tilgængeligt med en fuldautomatisk løsning, som endnu flere kan få glæde af i hverdagen," siger Mette Lauritzen Loven, der er ansvarlig for BilkaToGo.