Håndværkerens værste mareridt er slut: Her er opfindelsen, der forandrer alt

07/10/2024 05:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Pixabay
Er du håndværker eller arbejder udenfor, så er det her helt klart noget du må anskaffe dig.

Mest læste i dag

De fleste vil nok være enige i, at det sjældent er noget, man ser frem til at fryse – og for mange er det noget, der helst undgås. Når de kolde måneder nærmer sig, kan det især være en udfordring for dem, der arbejder udendørs, som eksempelvis håndværkere. For dem er kulden ikke kun ubehagelig, men en konstant hindring, der kan gøre deres fysiske arbejde endnu hårdere og dagen længere.

Men heldigvis kan dette snart være et problem, der hører fortiden til. En ny, innovativ selvopvarmende vest er ved at ændre hverdagen for dem, der tilbringer deres arbejdsdag i vinterkulden. Vesten, som allerede bliver omtalt som en potentiel "bedste ven" blandt håndværkere, lover at holde kroppen varm uanset vejrets rasen.

Blåkläder Workwear skriver dette i en pressemeddelelse.

Siden 1959 har Blåkläder Workwear leveret arbejdstøj til håndværkere, der kan modstå både varme og kulde i nogle af de mest krævende arbejdsmiljøer i verden.

Nu er virksomheden klar med en intelligent, selvopvarmende vest, der automatisk aktiverer varmen, når kropstemperaturen falder.

Blåkläder Workwear er kendt for sit slidstærke arbejdstøj, produceret ansvarligt på egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar. Virksomheden, der blev grundlagt i Svenljunga i Sverige, har trukket på erfaringerne fra det ofte kolde og barske svenske klima til at udvikle klassikere til håndværkere af begge køn i forskellige brancher i næsten 60 år.

Deres seneste innovation er en intelligent, selvopvarmende vest, der bruger Clim8-teknologi til automatisk at registrere fald i kropstemperaturen. Vesten er foret og har strikkede paneler i siderne, hvilket sikrer både komfort og bevægelsesfrihed.

Den nye vest har en indbygget termostat og computer, der overvåger kropstemperaturen og justerer varmen, hvis kroppen bliver for kold.

Batterierne kan styres manuelt eller via en app. Takket være sensorerne er vesten især velegnet til håndværkere, der veksler mellem høj og lav arbejdsintensitet, da den hjælper med at undgå fugt og kulde under lavaktivitet.

"Vores kunder arbejder ofte i barske miljøer, hvor lidt ekstra varme kan gøre en stor forskel. Den selvopvarmende vest er en kærkommen hjælp, når man står stille i kulden, men pludselig skal yde maksimalt. Det er netop i de situationer, at fugtigt tøj kan føre til kulde, men vores vest er en effektiv løsning. Vi er sikre på, at den vil blive en klassiker – både på jobbet og i fritiden," udtaler René Christiansen, Country Manager for Blåkläder Workwear Danmark.

Vesten fås i både herre- og damepasform og kan vaskes, hvis batterierne fjernes først, og vaskeanvisningerne følges. Clim8 Intelligent Heating System indeholder tre varmeelementer og et kontrolmodul, der drives af et genopladeligt 7.4V 3000mAh Li-ion-batteri.

Se vesten herunder:

Foto: Blåkläder Workwear