Godt nyt til 820.000 husstande: Tilmeldinger åbner inden længe

13/04/2023 08:32

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Waoo og Norlys udvider samarbejdet, så alle de mere end 820.000 husstande, der har adgang til Norlys’ fibernet, kan vælge Waoo som udbyder.

Mest læste i dag

I løbet af juni får 375.000 nye husstande i primært Sydjylland endnu en udbyder at vælge internet og tv fra. Det sker, når Waoo får adgang til hele Norlys’ fibernetværk.

- Med Waoo når vi en milepæl i vores bestræbelser på at sikre en sund konkurrence, som i sidste ende giver bedre produkter og priser til alle husstandene på vores fibernet, siger Lars Skovgaard, der er direktør for salg og partnerskaber i Norlys’ fiberforretning.

Hidtil har Waoo kunnet tilbyde sine produkter i en del af Norlys’ fiberområde, men med åbningen i Syd- og Sønderjylland tager Waoo endnu et skridt mod at blive landsdækkende.

Det skriver Norlys i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for udvidelsen af vores aftale, så mere end 820.000 husstande nu har mulighed for også at vælge Waoo internet og tv, siger Brian Lønroth, der er markedsdirektør i Waoo, og tilføjer:

- Vi går ydmygt til opgaven og ser frem til at kunne byde velkommen til endnu flere glade Waoo-kunder, når vi åbner for tilmeldinger inden længe.

Det udvidede samarbejde mellem Waoo og Norlys er kommet i stand gennem den uafhængige platform OpenNet, der i forvejen leverer til en lang række serviceudbydere og ejere af fibernet.

- Vi er i OpenNet glade for, at vi kan være med til at hjælpe Norlys og Waoo med at nå deres ambitiøse mål, siger Henrik Møller Nielsen, der er direktør i OpenNet, og fortsætter:

- Denne aftale skubber samtidig den digitale udvikling i Danmark i den helt rigtige retning med flere åbne fibernet og flere valgmuligheder på netværket.