Gode nyheder i vente for disse danskere: Priserne er på vej ned

17/08/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hverdagen bliver nu billigere for de danskere som handler i Lidl.

Mest læste i dag

I marts måned var det Lidl, det discount-supermarked, der først besluttede at sænke priserne på udvalgte grundlæggende varer.

Fra den kommende søndag vil danske kunder blive mødt med nye, faste lave priser på yderligere 150 dagligdagsvarer, der omfatter alt fra brød, pålæg, mejeriprodukter, husholdningsartikler og andre basale varer.

Dette skyldes ikke blot positive forhandlinger med leverandørerne, men også en aktiv beslutning fra Lidl's side om at tilbyde kunderne mere prisvenlige dagligdagsvarer.

Disse oplysninger fremgår af en officiel meddelelse fra Lidl Danmark.

Fra søndag vil danskere kunne finde 150 dagligdagsvarer til nye, faste lave priser i Lidl's dagligvarebutikker. Priserne vil i gennemsnit blive reduceret med 10 %, og dette gælder både for produkter fra Lidl's populære private label-serier som Engvang og Pålægsslagteren, samt velkendte mærkevareprodukter.

Prisreduktionerne spænder over forskellige produktkategorier – fra madvarer til plejeprodukter og rengøringsartikler. For eksempel vil prisen på 1 liters madpakkeposer blive nedsat fra 12,95 kroner til 9,95 kroner, og prisen på adskillige rugbrød og pålægsprodukter til madpakken vil blive sænket med en krone.

”Siden marts har vi sænket priserne på mange af vores produkter. Nu er vi glade for at kunne meddele danskere, at vi fra den kommende søndag vil reducere priserne på 150 dagligdagsvarer som f.eks. rugbrød, ost og pålæg. Disse prisændringer er resultatet af langvarige forhandlinger med vores leverandører for at sikre bedre priser for vores kunder. På samme tid er det også en strategisk beslutning for os at tilbyde vores kunder, især de mange børnefamilier, mere overkommelige dagligdagsvarer,” udtaler Jens Stratmann, administrerende direktør i Lidl Danmark.

Lidl er glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af dagligdagsvarer, som er de varer, som kunderne oftest fylder deres indkøbskurv med, til nye, faste lave priser. Supermarkedskæden arbejder løbende på at reducere priserne yderligere og forventer også flere prisfald i fremtiden.

"Vi stræber efter at være danskernes foretrukne valg, og vi er klar over, at prisen spiller en afgørende rolle i denne beslutning. Derfor vil vi fortsætte med at sænke priserne og gøre hverdagen lidt mere overkommelig for vores kunder," udtaler Jens Stratmann, administrerende direktør i Lidl Danmark.