Først var det Søstrene Grene: Nu lukker Imerco også her

23/06/2023 06:43

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
For nylig blev det meldt ud, at Søstrene Grene havde besluttet at vinke farvel. Denne gang er det Imerco, der har truffet den samme beslutning.

Mest læste i dag

City Vest oplever en regulær flugt af lejere for tiden. I løbet af de seneste uger har flere butikker besluttet at opsige deres lejemål og forlade storcenteret, der ligger i Aarhus. 

For nylig blev det meldt ud, at Søstrene Grene havde besluttet at lukke deres butik i City Vest. 

Nu har endnu butik valgt at trække sig ud af centeret. Denne gang er der tale om den landsdækkende kæde Imerco, der faktisk lukkede deres butik allerede den 10. juni. 

Det skriver Århus Stiftstidende. 

Dette fremgår af et skilt i butikken, hvor der blot står skrevet, at butikken er lukket den 10. juni. Ti dage inden lukningen, var der et stort udsalg i butikken. Der var dog ingen meldinger om, at der var tale om et ophørsudsalg. 

Det er ikke uden grund, at Imerco har valgt at lukke deres butik ned i City Vest. Derimod er det en kombination af, at der er mangel på kunder, og at flere andre butikker er flyttet. 

"Vi har selv valgt at opsige lejemålet grundet manglende butikker og kundestrøm," siger Maria Harmuth Van Driessche, der er Head of Content & Social Media hos Imerco. 

Det vides endnu ikke, om det betyder, at der bliver åbnet en anede Imerco-forretning i Aarhus eller omegn. Det bliver dog ikke udelukket, at forretningen kan blive flyttet til andre lokaler.

"Så snart der er en afklaring om fremtiden, står vi klar til at se på, hvilke muligheder dette vil bringe i forbindelse med åbning af endnu en butik i Aarhus. Indtil da er vores århusianske kunder meget velkomne i de seks andre butikker i området," siger Maria Harmuth Van Driessche. 

Imerco er ikke ene om at forlade City Vest. Det samme er tilfældet for Skohunden, som også gør sig klar til at lukke. Det sker i udgangen af juni, og derfor holder de lige nu ophørsudsalg. 

Ifølge ejer Casper Vodsgaard er de blevet opsagt. Dette afviser afdelingschef i koncernen A. Enggaard A/S, der ejer City Vest, dog. Han siger, at butikken havde et tidsbegrænset lejemål, som nu er udløbet.