Flere gymnasier må lukke efter coronafester

03/12/2020 15:27

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

To gymnasier er torsdag morgen blevet lukket, efter at større grupper af elever har holdt privatfest.

Eleverne på Vordingborg Gymnasie og Handelsgymnasiet ZBC fik onsdag aften en kedelig besked fra deres uddannelsesinstitutioner, hvori der stod at de ikke skulle møde op torsdag morgen.

Det sker efter at elever fra begge uddannelsesinstitutioner i weekenden var til en privatfest, hvor flere af eleverne efterfølgende er blevet konstateret smittet med coronavirus.

Handelsgymnasiet ZBC holder indtil videre lukket indtil på onsdag, mens Vordingborg Gymnasie endnu ikke har besluttet hvornår skolen vil åbne op for fysisk undervisning igen.

23 smittede og et par skuffede rektorer

Ifølge Se og Hør er der samlet konstateret 23 smittede på de to uddannelsesinstitutioner. 10 på Vordingborg Gymnasie og 13 på ZBC.

Mediet skriver at rektorerne på begge institutioner er ærgerlige over elevernes opførsel, men rektor på Vordingborg Gymnasie, Jakob Stubgaard siger at der ikke vil blive talt med alt for eleverne, for som han siger - ”De ved godt, at de har dummet sig,”.

Nyheden kommer på et ganske uheldigt tidspunkt, da det netop er de unge der bliver sat ekstra fokus på i øjeblikket, når det kommer til at standse corona, da denne gruppe er ekstra hårdt ramt af smitten.